tefal titanyum 6x tava ve tencere kullanan var mı? kaliteli mi? evde günlük kullanım için alacağım kaplaması nasıl?

1. Ben 1.5 yıldır her gün kullanıyorum kenarları tak çıkar saptan dolayı biraz gidiyor ama içerisinde hiçbir sorun yok ben bulaşık makinesine de atıyorum baştan elde yıkıyorum falan ama sonra dikkat etmeyi bıraktım.bu arada sadece silikon kaşık masa vs kullanıyorum tahta bile sokmuyorum bisey olmasın diye :) yer kaplamamasi super .içine keçeyle koyuyorum dolaba bu arada

24 ocak 19:18

2. Teşekkürler süslüler benim baktığım sabit saplı olanlar

24 ocak 20:15

3. 5 yıllar kullanıyorum. sapları çıkarıp takmaktan aşındı ama içi yeni gibi sadce biraz karardı. ocağım indiksiyon. canı cıksın yıne bunları alırım, gayet memnunum.

24 ocak 21:54

4. Ben kasım indiriminden 6x krep tavası aldım. Yapıştırmıyor o konuda çok iyi ama yine de 6x deyip hor kullanmamak lazım. Metal kaşık kullanmadım ama tahta kaşık ve arada sırada makineye attım çizikler oluştu maalesef.

24 ocak 22:35

5. Aşırı aşırı memnunum iyiki almışım, saplardan biraz aşınıyor ama oraya da yemek gelmiyor zaten önemli değil. Ben elde yıkıyorum zaten yapışmadığından çok kolay temizleniyor. Silikon kaşık kullanıyorum bide.

25 ocak 15:49