tek bir kisiden degil herkesten ilgi beklemek?

herkesin begenisini istemek, tek kisinin yeterli olmamasi bu yuzden de iliski yapmamanin sebebi nedir? ilgiden kastim asla duzenli mesajlar duzenli sevgi gosterileri degil sadece herkesin uzaktan begenip sevmesi gibi anlatabilirim. yargilamazsaniz sevinirim tesekkurler

1. bağlanma korkusu da olabilir

1 kasım 2022 17:30

2. a2 evet suslu psikolog teshisli kacingan baglanma stiline sahip oldugumu ogrenmistim

1 kasım 2022 17:35

3. tek kişiye bağlanmaktan korktuğun için ilgi görme isteğini öner sürüyor olabilirsin. ya da aşık olamadığın için o kişinin ilgisi yetmiyordur

1 kasım 2022 17:54

4. Bu bende de var sevgilim olsa bile sürekli herkes benimle ilgilensin beğensin istiyorum. Kimse ilgi göstermeyince depresyona giriyorum

1 kasım 2022 19:45

5. Histrionik kisilik bozuklugu

1 kasım 2022 19:54

6. histrionik kişilik bozukluğudur.

2 kasım 2022 15:08

7. Hemen kişilik bozukluğu teşhisi koymak çok yanlış. Kaldı ki Histrionik kişilik bozukluğunda beğeni-sevgi kazanmaktan ziyade dikkat çekmeyi istemek vardır. Yani sadece beğenilmek değil saçma sapan, uygunsuz hareketler ile de ilgi çekmek ister histirionikler.

2 kasım 2022 15:16

8. histrionik kisilik bozukluguna baktim da malesef kendimle ozdestiremedim naif bir insanim zaten hic  uymuyor. baska bir sey bu ama ne?

3 kasım 2022 14:55

9. süslüm terazi burcu musun tfsggha