tek gecelik ilişki nasıl olur?

bir arkadaşımla konuşurken tek gecelik ilişkiyi farklı yorumladığımızı gördüm ve size de sormak istedim. sadece anlık olarak tanışıp hızlı bir şekilde cinsel bir şeyler yaşayıp dağıldığımız ve bir daha görüşmediğimiz ilişkiler mi tek geceliktir? yoksa belli bir süre flört edip bir kez seks yaptıktan sonra bazı sebeplerden (zevk alamamak, ciddi bir şey istememek, anlaşamamak vs.) iletişimin hemen ya da azalarak kesildiği durumlarda da bunun tek gecelik ilişki olduğunu söyleyebilir miyiz?

1. ben 2.sine de tek gecelik diyorum. mesela tinderdan tanışılmış 3-5 gün konuşulmuş sonra buluşulup bir şeyler içilmiş ve sevişilmiş = tek gecelik

2 nisan 2024 22:25

2. İkisi de tek geceliktir. Ama amerikalıların ons terimini birincisi için kullanıyorlar. Bizde ons tek gecelik olarak çevrilse de.

2 nisan 2024 22:33

3. Bazen sadece ismen bildiğin biri olur denk gelirsin sevişirsin ertesi gün konu kapanır. Bazen o akşam tanıştığın biri olur sevişirsin konu kapanır.

2 nisan 2024 22:33

4. Bence ikinci tek gecelik ilişki değil. Tanışıklığın vardır bi gece bi şey yaşarsın bi daha konusu bile açılmaz ya da aynı gece tanışır yatarsın sonra görüşmezsin bu ikisi tek gecelik, ama öncesinde belli süreli bi flört vs varsa bu tek gecelik olmaz bence çünkü öncesi var...

2 nisan 2024 22:39

5. birinci tabii ki ya ikinciye ons diyen neyin kafasını yaşıyor? adı üstünde tek gecelik. o gece her şey olup bitecek ve bir daha görüşülmeyecek demek.

3 nisan 2024 03:50

6. İkisi de aynı kapıya çıkıyor. Cinsellik sonrası bir daha görüşülmüyorsa tek geceliktir.

3 nisan 2024 21:39