tekrar nasil sevebilirim, asik olabilirim ?

susluler yaklasik 4 sene once 7 senelik bir iliskim bitti. lise 1den beri de sevgiliydik arada da cok kisa bir ayrilik vardi o kadar. onu o kadar cok sevdim ki, yani bunu nasil anlatirim, size gecer mi bu sevgi sozlerimle bilmiyorum ama. hala cok basit seyler aklima gelir sacma anlarda arada sirada da olsa. boyle gozlerindeki isigi gorurdum beni gorunce. herkes bilirdi nasiliz, isimlerimiz golge gibi birbirimizin pesinde gezerdi. basta cocuktuk sonra buyuduk oyle daha bir farkli, guzel oldu her sey. sonra annesi bozdu her seyi. yalan dolanla aramizi bozdu, o da annesinin yaninda oldu ve bu benim icin olmasi gereken bir seydi. bunu anliyorum da tabi ayrilma surecinde bana kotulukler de yapti bunu o yapmis olamaz dedigim seyler oldu. neyse uzatmadan sonrasinda sanki basiretim baglandi. 4 sene oldu ya kimse olmadi dogru duzgun. ya diyorum bende mi sorun. kendimi cirkin hissetmeye basladim. kimse bana o sekilde yaklasmiyor sanki. bu arada da bir kisi 3 senedir bana asik. ama can dostum gibi goruyorum. bir kisiyle flort asamasinda baskasiyla sevgili oldu. biriyle de karsi tarafin egosundan olmadi. ve ben suan kendimi artik cok kotu hissediyorum, bu golgeyle yasamaktan biktim. ona artik hissetmiyorum bir sey ama karsimdaki insanlari da hic begenmiyorum ya tip olarak, ya karakter olarak surekli bir elestirme halindeyim. eski sevgilim benim icin dort dortluk bir insandi bu arada. onunla mo kiyasliuorum diyorum ama oyle bir sey de degil. buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim en icten sekilde ve cevaplarinizi beklerim susluler.

1. belki de onu dort dortluk bulmuyorsunuzdur, belki onu öyle ozel hissettiren hayatinizdaki bosluk yerleri tamamlamasi, liseden beri demissin çocukluğunuz gencliginiz o olmuş onunla gözünüzü açmışsıniz. dediğiniz gibi bir sevgi olsaydi ya da en azından sevginize karşılık bulsaydıniz bu sekil sonlanmazdi size kotuluk yapmazdi. bundan sonra hayatınızdaki insana asik olmak delice bi ask yasamak zorunda değilsiniz size saygı sevgi duyuyorsa zamanla hayatinizdaki yerini çok seversiniz ve yıllarla ona sevginiz artar. umarım mutlu olursun.

10 mayıs 2020 02:32

2. Suslu once gozumu onunla acmadim , ondan once sevgilim oldu. Bir de aslinda sevgi degilmis kismi benim icin cok daha komplike. Hayat sizi bazen oyle bir noktaya tasiyor ki vazgecemeyeceginiz seyler oluyor, aile gibi. Ovmek icin ya da hakli olmak icin soylemiyorum sadece ben olgun bir insanim herkes oyle der hatta. Oyle deli dolu bir ask degildi zaten kavgalarin koptugu sehvetin sonra kol gezdigi. Saf sevgiydi birbirimize bakisimiz. Umarim sen de cok mutlu olursun. Haklisin da bu arada biliyorum ki birini sevmek yuregini sevmek ama bakip bir sey hissetmeyince yuregine inmek istemiyorum ben. Ne aci ki.

Anonim 1.  Kesinlike katiliyorum ben hep oyle bir yapidayim. O kadar cok sey geciyor ki beynimden. Diyorum sen ayaklari uzerinde duran bir kadinsin, hayati seviyorsun, ogrenmeyi seviyorsun. Karsinda seninle tadini cikaramayacak, gercekten cocuguna bakmak disinda bir sey veremeyecek bir insanla yapamazsin. Su an her sey degisti gibi geliyor ya da bana mi denk gelmiyor bilmiyorum cok bos geliyor cogu insan

10 mayıs 2020 03:00

3. Süslü sen hazır değilsin hala, o yüzden kısmetin bekliyor kader kısmete inanır mısın bilmem ama o kadar doğru ki bu.o kişi geldikten sonra taşlar yerine oturucaktır kafana eminim.birini bekleme ya da ne zaman biri olucak enerjisinden çıkmalısın.eski sevgiline gelince;7 yıl dile kolay.ne yaşanmışlıklar ne anılar vardır beraber büyümüşsünüz bunları unutamaman hatırlaman kadar normal bi şey yok.Ama karşındaki kişi o kadar alçakmış ki 7 seneyi bitirirken saygısını kaybetmiş.Bir insanın gerçek yüzünü zor günde anlarsınız.O kıymet bilmediyse bu senin suçun değil öyle saygısız vefasız bir adamla kimseyi kıyaslama.Umarım aşkların en güzeli seninle olur

10 mayıs 2020 04:11

4. Guzel cevabin icin cok tesekkur ederim suslucum. Umarim, icimizi bilen insanlarin yaninda yaslaniriz.

10 mayıs 2020 12:22