tektaş, üç taş, beş taş, tam tur, baget hepsi çok çirkin değil mi?

yüzük bakıyorum hiçbirini sevmediğimi fark ettim. tektaş falan eskiden hacdan getirilen gümüş yüzükler olurdu onlara benziyor. sağa sola takılacak, taşı düşecek, hem de görüntü olarak çirkin. sadece alyans takılsa olmuyor mu artık ya? benim gibi sevmeyen var mı acaba? başka ne tür yüzükler takılabilir sizce?

1. Sorma süslü çok sinirliyim şu an ahaha evet fazla yükselmişim gibi olmuş

18 şubat 2022 19:11

2. bence renkli taşlara bakabilirsin ben onları çok daha zarif buluyorum. safir, yakut, zümrüt gibi

18 şubat 2022 19:12

3. Çirkin ve değersizler. illa pırlanta olmak zorunda değil, beğendiniz renkte taşlardan bir yüzük yaptırabilir ya da direkt sade bir alyans takabilirsiniz.

18 şubat 2022 19:14

4. Teşekkür ederim süslüler. Ben de renkli taşlara bakmayi düşünüyorum. İçime sinmezse de klasik ince dümdüz bir alyans yeter.

18 şubat 2022 19:22

5. Benim gibi düşünen var mı diye merak ettim yani bize kapitalizmin bir oyunu mu bu ne ahah?

18 şubat 2022 19:23

6. Fakirin kendini kandirma cabasi sorusu

18 şubat 2022 19:29

7. Ss yabancı instagram hesaplarından alternatif modeller beğenebilirsin minnacık taşlar 0.10 0.20 falan yüzükle aynı seviyede mesela o kadar güzel duruyorlar ki. Reis kuyumculukta sa var benzer modeller. Alternatif taş safir öneririm, klasik lacivert hariç pek çok rengi var ve pırlantadan sonra sertlik değeri en yüksek taşlardan birisi, her gün kullanıma çok uygun.

Ben de dev sivri tırnaklı tekraşları, pençe pençe parmak sınırını taşıp yanlara çıkan beştaşları çok çirkin buluyorum ama Türkiye'de az da olsa klasik modeller var normal tırnaklı, normal yüksekliklerde. Ben klasik halolu bir model tercih ettim ancak inanın modern modeller ve mevcut.

18 şubat 2022 19:37

8. Ahahdjdk son süslü öyle mi acaba? Yok ya fakirlikle ilgisi yok bence, ucuzu da pahalısı da aynı tip sonuçta. Ben de öyle düşünerek alacakmış gibi baktım ama 50000 olanını da beğenemiyorum, 4000-5000 olanını da, maksimum 10-15 bin bandına çıkmayı düşünürüm çok beğensem. Normalde de çok minimal ve klasik takı severim. Sevmiyorum cidden. gönderin bir tane kabul edilen fakirligimi beğenirsem.

18 şubat 2022 19:37

9. Çok teşekkür ederim 6.süslü dediklerinize bakacağım. Reis'in modellerini biliyorum biraz onlar bana da daha çok hitap ediyor.

18 şubat 2022 19:40

10. Ss tektas deyince en bilinen model tasin yuzugun bant kisminin ustunde tac gibi durdugu model. O sekilde ben de hic sevmiyorum. Onemli olan tasin pirlanta olmasi degil yuzugun gorunusuydu mesela benim icin. Model olarak cartier ballerina tarzi olanlari begeniyorum. Tas disari cikik sekilde degil yuzugun bant kismina gomulu gibi duruyor. Belki model olarak degisik fikir olur size de.

18 şubat 2022 20:53