telefonumun kilidi en son ne zaman açılmış görebilir miyim acil?

son 24 saatte telefonumun kilidi ne zaman açılmış görmem mümkün mü adrodidde? huawei kullanıyorum. şifresi var ama bakıldığını düşünüyorum içinde benim için önemli şeyler var. şifreyi değiştirdim ama önemli olan dün akşam veya bu sabah bakıldıysa görebilmek? bi fikriniz var mı

1. Böyle bir şey takip edilemez.

2 nisan 2020 13:33

2. oha fikir muazzam yalnız. bunu isviçreli bilim adamlarına söyleyeceğim

2 nisan 2020 13:36

3. hangi uygulamaya bakıldığıni düşünüyorsunuz mesela whatsapp sa eger baska bir telefona whatsapp plus yükleyip ne zaman çevrimici oldugunuza bakabilirsiniz. instagram hareketlerinden giris yaptığınızı öğrenebilirsiniz. Google fotoğraflar falan için de var bu hareket inceleme

2 nisan 2020 13:36

4. dijital dengeden kilit açma sıklığına bakın. eğer grafiği yanlış anlamadıysam ben gece açmamışım ama sabah 10 gibi açmaya başlamışım.

0-6-12-18-24 şeklinde bir grafik.

ama emin değilim. geceden beri 35 defa kilit açmışım her 24dkde bir ortalama vermiş mesela bana.

2 nisan 2020 14:08

5. (link: https://eksiup.com/p/je3634952jr4 ss aldım burada var )

2 nisan 2020 14:09

6. whatsapp görülmem ve instagram aktivitem kapalı süslüler, teşekkür ederim.

a4 çok teşekkürler, ben kilit açma sıklığı göremiyorum, tam olarak nereden girdiniz oraya? data kullanımı çıkıyor sadece mb olarak

2 nisan 2020 15:58

7. ayarlar, dijital denge, dijital dengeyi başlat, ben, ekran süresi sayfası açılıyor, oradan diğere basıyorum, altta kilit açma çıkıyor, yani ss'teki kısım. huawei kullanıyorum ben de.

2 nisan 2020 16:32

8. Buldum cok cok tesekkurler