televizyon için digiturk, dsmart, kablotv, tivibu?

merhaba. biz normalde türktelekom internet ve tivibu beraber kullanıyorduk. interneti değiştireceğiz. bu yüzden tivibu iptal olacak çanaksız kullandığımız için. televizyonu annem izliyor sadece ve çok nadir arada sadece film kanallarına falan bakıyordu. şimdi bu interneti değiştirince onu da değiştirsek mi yoksa çanaklı olarak tekrar tivibuya mı bağlansak bilemedik. siz ne önerirsiniz? neler kullaniyorsunuz? fiyatına da çok ödemek istemiyoruz bu arada. tivibuya 30 ödüyorduk.

1. Televizyonunuz akıllı mı? Değilse xiaomi mi box alın, YouTube netflix izleyin. Kanallara para vermeye değmez bence istediğini istediğin zaman izlemek varken.

8 haziran 2021 14:52

2. Merhaba. Tivibuyu internete bağlı kullanıyorsanız, bunu iptal edip uydu olarak tivibu kullanabileceğiniz bir seçenek sunuluyor. İptalde ceza bedeli de ödemiyorsunuz. Bunu sorun isterseniz. Diğer markalarda yeni abonelik yaparsanız muhtemelen fiyat daha yüksek kalacak.

8 haziran 2021 15:08

3. Televizyon akıllı zaten ama annem çok uğraşmıyor internetle vs arada böyle bi kanal açayım arkada dönsün seviyor.

Tivibunun çanak seçeği var ama çanağı ayrıca bizim almamız gerekiyor bi de ona ayrıca kurulum ücreti vs istiyorlar. Yine diğerleriyle aynıya geliyor aslında

8 haziran 2021 15:19

4. Sıradan bir uydu alıcısı alın ya da tvnize entegre varsa onu kullanın çanak taktırarak. Aylık ücret ödemezsiniz tek bir seferde uydu alıcısı +çanak (çanak anten, kablo, lnb, işçilik) kurulumu ödersiniz.

8 haziran 2021 16:30