temiz kıyafetlerde dolap kokusu sorunu?

bunu yaşayan tek kişi olmadığımı umarak soruyorum. yıkayıp dolaba koyduğum kıyafetlerde birkaç hafta sonra sandıktan çıkmış gibi hafif tahtamsı bir koku oluyor. yumuşatıcı kullanmıyorum ama kullanmayan tanıdıklarıma sorduğumda benzer bir şikayetleri yok. dolaplar da normal dolap koku sinecek bir durum yok ki dolabın kendisinde koku yok zaten. benzer bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı? (dolaba parfüm sıkmak gibi geçici bir çözüm işime yaramaz maalesef. birden fazla parfüm kullanıyorum kokuların karışmasını istemem)

1. dolap içi kokulardan alabilirsiniz, glade'in birden fazla çeşidi vardı.

17 mayıs 2021 16:04

2. Rutubetten farkli bir koku ve maalesef ben de cozum bulamadim. Raflara minik sabunlar, lavanta keseleri falan koydum ama gecici cozum sagladi. Giyecegim kiyafeti onceden cikarip havalandiriyorum.

17 mayıs 2021 16:20

3. ben denemedim ama deneyeceğim. dolap kokuları satılıyor süslü.

17 mayıs 2021 16:24

4. Ben yoğun kokulu bir kalıp sabunu alıp küplere bölüp raflarıma yerleştirmiştim, biraz işe yaramıştı ama yine de istediğim kadar fresh kokmalarını sğalayamamıştım. english homeun kokulu keseleri dolap kokuları vardı onları deneyeceğim

17 mayıs 2021 16:38

5. Aynı sorun bende de var. Rossmandan isana markasına ait olan dolaplara asılan kokudan aldım şimdilik iyi gibi. Ama sanki koku kıyafetlere işlemiş. Dolabı boşaltıp silip her şeyimi yıkayıp tekrar yerleştiresim var...

17 mayıs 2021 17:30

6. Günlük kıyafetlerim şifonyerde duruyor, covid sebebiyle dışarı pek çıkmadığım için sadece şifonyeri kullanıyor gibiyim. Dışarıda giydiğim kıyafetler gardıropta. Kapağı sık açılmadığı yani havalanmadığı için orada bir havasızlık kokusu olduğunu fark ediyorum. Kapağı açınca havasızlığı hissedebiliyorum. Odamı sürekli havalandırırım. Odam kesinlikle havasız değil. Bunun odayla alakası yok dolap kapağını açıp havalandırmakla alakası var. Önceden her sabah tüm kapakları açıp ne giyeceğime karar verirdim ve böyle bir koku hiç olmamıştı.

18 mayıs 2021 07:28