temmu sıcağında asla yemek ve spor yapamayıp kilo alan var mı benim gibi? yazın pratik soğuk yenecek ne yapılabilir ?

kızlar nisan mayısta düzgünce sporumu diyetimi yaptım, ağustosun son haftası tatile gidicem, temmuzda son kalan kiloları veririm diyodum ama cehennem sıcakları başladı ve asla spora gidemedim, gece 10da bile çok sıcak nefes alamıyorum olmuyor yani ne evde ne dışarda minimum hareket moduna geçtim. işten gelince sıcaktan bayılmış oluyorum zaten yemek de asla yapamıyorum ya bi kabak doğrayıp airfryera bile atamadım o derece bayılacak gibi yapıyor beni sıcak hava, haliyle dışardan söyledim yada tost  , kahvaltı, sandviç gibi karbonhidratlı şeyler yedim , tüm dengem bozuldu. napıcam ben ya hayatıma devam edemiyorum resmen verdiğim kilolara da yazık oldu, yazın şöyle işten gelince pratik 10dkda yapıp soğuk soğuk yiyebileceğim ne yemek yapabilirim?

1. Ananaslı salata:

Haşlanmış Nohut (gizlinot: Wooww) -ben genelde konserve alıyorum-

Dereotu

Köz kapya biber

Süzme yoğurt

Favori iki akşam yemeğim bunlar benim süslü ayrıca lokma diye bir uygulama var oradan da tariflere bakabilirsin

29 temmuz 19:41

2. Salata yayla markasının salata toppinglerini gördüm hemen marulu doğrayıp onlarla karıştırabilirsin, ayran aşı çorbası ben buna buğday yerine karabuğday koyuyorum.

29 temmuz 19:49

3. Marul bile doğramaya halim yok ya ahahaha en zahmetli iş salata yapmak zaten

29 temmuz 21:54

4. Yani şu verdiğim tariflere bile üşeniyorsan belki de içinde yoktur be ss

29 temmuz 22:10

5. Ben bugun bir ananasi 3'e bölüp küçük doğrayıp yoğurtla karistirip biraz Çiya tohumu ekleyip yedim hem hafif hem çok basit diyete uygun, ama karnımı dümdüz yapan hem lezzetli hem doyurucu basit bir salata tarifi yazayım belki sen belki başka biri yapmak ister 150 gram tavuk göğsü yağsız pişirdim tuz karabiber kekikle lezzetlendirdim , bir göbek salatanın 4/1 ini doğradım bir avuç taze nane dogradim , ekşi yeşil elmanın yarısını yarım ay şeklinde doğradım sirke , 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullandım öğlen 12.00 de yesem bile 19.00 da hala aç hissetmiyordum göbeğim gitti cidden hem sağlıklı ve uzun süre tok tutuyor çok zahmetli değil yapmak 15-20 dakika

30 temmuz 01:52

6. vantilatörün yok mu kız ne abarttın, benim klimam yok 2 tane vanti alacak param da yok oda oda gezdiriyorum yemek yapacaksam mutfağa taşıyorum orada yapıyorum yemeğimi. spora gidememek çok sıkıntı değil de beslenme bu işin çok büyük bir kısmı bence bari onu düzgün yap

30 temmuz 12:13