ten uyumu ya da uyumsuzluğu işte bütün mesele bu?

1 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız sevgilimle( aslında kendisi uzaktan akrabamız ama o okulu dolayısıyla yurt dışında) bir haftadır 5 kere buluştuk. ve bugün ilk defa öpüştük ama buraya gelene kadar sevgili değilde flört gibiydik ilk günün akşamı sevgili olduk birbirimize alışmaya başladık. neyse bugün öpüşürken hiç bişi hissedemedim yani acaba bende mi bi sorun vardı çünkü o çok hoşuna gitmiş gibi görünüyordu ben ise nasıl olacak diye öptüm fakat dediğim gibi boş bi öpüştü benim için gereksizdi olmasaydı bi fark yaratmazdı. bu ten uyumumuzun olmadığının mı göstergesidir?

1. evet.

8 mayıs 2019 03:40

2. ten uyumunuz yok.

8 mayıs 2019 03:40

3. Kızlar o evlenmeyi düşünüyo kendisi mükemmel bi insan tek kelimeyle ama dediğim gibi bana çekici gelmiyo ondan öpmek de öpüşmek de istemedim ama ben de öptüm onu boynundan bi kaç kere o benim elimi filan öptü ama cidden bişey hissedemedim hani bu yüzden sordum acaba ten uyumu sonradan kazanılır mı yani böyle bi durumda evlenir miydiniz bu kişiyle yoksa evlilik için ten uyumu şart mı?

8 mayıs 2019 03:58

4. 1. Süslüm o istiyor o flörtleşirken de dile getiriyordu, ben de evlilik çağında olduğum için hani sıcak bakıyorum bu tarz durumlarda konuştuğum biri varsa ilerisini evlilik olarak düşünürüm yani..

8 mayıs 2019 04:05

5. kusura bakmayın ama bazı durumlarda kezban kelimesini hakediyorsunuz. gördüğüm en net kezbansın.

8 mayıs 2019 08:42

6. akrabayı görünce okuyamadım devamını

8 mayıs 2019 09:36

7. Ten uyumunuz yok. Akraba olduğunuz, genleriniz aynı olduğu için olabilir.

8 mayıs 2019 09:44

8. 10. süslü sağ ol Güzel cevabın için ben de öyle düşünmüştüm Birkaç ay sonra yeniden gelecek o zaman kararımı vereceğim.

8 mayıs 2019 11:49

9.  10.süslüm sence uzun bir ilişkiYi Yürütmek için Ten uyumu gerekli midir Dediğim gibi mükemmel bir insan her Yönüyle O yüzden onu kaybetmek istemiyorum sırf bu mesele yüzünden sonradan kazanılabilecek bir şey mi bu ten uyumu?

8 mayıs 2019 11:55

10. Bir kaç ay bekleyecek misin karar vermek için ya? e yine olmazsa çok saçma değil mi bu? Birşey hissetmediğin birini aylarca bekletip oyalamis olmuyor musun bu durumda?

8 mayıs 2019 11:57