ter kokusunu, ıslaklığı önleyen, leke yapmayan roll on/stick önerisi?

soru cevapta çok benzer bir soru var az önce gördüm ama cevaptakilerin çoğunu denedim istediğim verimi alamadım. garnier deodorant, roll on kullandım leke yaptı. 8x4, emotion, fa deodorant kullandım ama kokuyu önlemiyorlar.  var mı önerebileceğiniz bir ürün? deodorant istemiyorum, roll on veya stick olursa daha iyi olur benim için. bütçem de 20 tl.

1. Öf aynı soru iki günde 7 kere soruldu ya yeter.

Kesin çözüm botoks yapılamıyorsa driclor ter konusunda bir numara bu kadar. market deodorantları öyle teri ıslaklığı önlemiyor kolay kolay denemeyin boşuna hepsini denedim bir şekilde. Driclor

28 şubat 2020 16:30

2. Fa roll on kullanıyorum. Hem pembe hem mavisini denedim bende hem kokuyu önledi hem de ıslaklığı. Fiyatı da uygun. Bana kalırsa roll onlar deodoranttan daha etkili.

28 şubat 2020 16:51

3. süslü kol altını ıslatacak, leke yapacak kadar çok ciddi bir terleme sorunu varsa driclor kullan.

benim bu derece terleme sorunum yok, o yüzden dove klasik (mavi kapaklı) bana yetiyor, yıllardır onu kullanıyorum, kokusu ambalajında neyse koltuk altımda da aynı, hiç değişmiyor. bazı sticklerde vücut ısısıyla birleşince koku değişmesi olabiliyor, dove klasikde bu sorun yok.

1 mart 2020 01:52