terapi alanlara sorum var ?

kizlar terapistiniz siz anlatirken not tutuyor mu? tutuyorsa da tutmuyorsa da konu hakkindaki dusuncenizi (varsa) paylasir misiniz?

1. Not tutmak sürecin çok doğal bir parçası, tabi her ağzınızdan çıkanı değil bazı önemli şeyleri not alır terapistler. Kafasını neredeyse hiç kaldırmadan not tutuyorsa hoş değil

16 aralık 2022 18:40

2. Başta çok sık not alıyordu ama bunun normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk seanslarda genel anlamda sizi tanımaya yönelik sorular soruyor. Aile yaşantınız,sizinle ilgili diğer bilgiler vs.

Artık 1.5 sene oldu ve cok nadir not alıyor. Ama zaten not alması da normal bir sey üstteki süslünün dedigi gibi

16 aralık 2022 20:15

3. Evet ilk seanslar bilgi alma amaçlı olduğu için daha fazla not alması çoook normal

16 aralık 2022 22:20

4. a2, 1,5 sene devam etmiş olman çok güzel. ne zamandan sonra kendinde olumlu yönde değişiklikleri farketmeye başladın?

17 aralık 2022 00:41

5. Süslü ben 6-8 aydan itibaren düşünce yapımda,tepkilerimde olsun ciddi bir gelişme görmeye başladım. Bir süre sonra aa eski ben olsa söyle söyle düşünürdüm ama şu an farklı düşünebiliyorum demeye başladım.

Ama biraz yavaş ilerleyen bir süreç. İlk 6 ay pek bir fark görememiştim mesela..Tabii ki hepimizin terapi süreci biricik,birbirinden farklı. Ben böyle deneyimledim.İyi ki basladım diyorum..

18 aralık 2022 16:36

6. çok teşekkür ederim yanıtın için süslü. ben yeni başladım da biraz umutsuz bakıyorum. hayırlısıyla ilerlese zaman...

18 aralık 2022 21:42