terazi burcu erkeği ile bir ilişkiye başlamak ?

süslüler hem beni kısıtlama diyor hem üstüme düş diyor hem umursamaz davranıyor hem de yazmayınca soğuk yapıyor ben anlamadım bu işi gerçekten taktik yapmadan içimden ne geldiyse söyleyen bir akrep kadını olarak şuan mesaj atınca okundu yapıyorum tıpkı onun gibi bekletiyorum ve bu beni mental olarak şimdiden yordu ama resmen o da bilerek kendini geri çekti. ben her şeye zorluyormuşum gibi geliyor. terazi erkeği için tecrubeniz var mı? ben ilkkez karşılaşıyorum

1. Yakın mı davransam uzak mı yol yakınken dönsem mi çok kararsızm ya süslü peki neden bitti ilişkinzğ

7 eylül 2021 12:03

2. Şimdilerde bir terazi erkeği ile arkadaşım. Sevgilimin kuzeni ve hemen her gün öğlen yemeğe gidiyoruz üçümüz. Yemin ederim onun yüzünden terazi erkeğinden tiksindim. Kendim de teraziyim ama terazi erkeklerinden o salak kuzen yüzünden igrendim. Sürekli zengin kız muhabbeti yapıyor, eski sevgilisine beddua ediyor, beni somurdu bilmem ne diyor, kızla zengin diye birlikte olmuş, sonra bir kızla tanissa hemen yine parası, nüfuzunu anlatıyor, aşırı cimri, aşırı gıcık tiksindim. Kız arkadaşımın eski eşi de teraziydi, o da böyleydi görgüsüz ve gicikti ve sadece para konuşurdu.

Terazi erkekleri ile ilgili fikrim şudur; cikarcilar.

7 eylül 2021 12:14

3. Yani evet bi dediği bi dediğini tutmuyor çok kararsız bu ilişkiyi istiyor mu bi türlü anlayamadm. Daha 1 ay dolmadı ama sürekli oldu mu olcak mı bitsin mi devam mı etsin tereddütü yaşıyorum. Online oluyor yazmıyor çok saatler. Ben de bugün yazmamaya karar verdim inceldiği yerden kopsun madem öyle :(

7 eylül 2021 12:16

4. A4 kesinlkle pinti olduğuna katılıyorum sürekli bedelliye gidicem işte araba kredim var şöyle böyle muhabbeti yapıyor. Güzel giyiniyor diye zengn influencer tipleri takip ediyor instada falan öff bak anlatırken irite oldum :( en son hesabımızı ben ödedim o da iban at dedi yok gerek yok bugün ben yarın sen dedim geçiştirdm gerçekten parası olmayabilir umrumda değil ama altında arabası var haftada 1 gün anca görüşüyoruz o da ben zorluyorum falan. Arkadaşlarım trp atar diyor onlarla görüşmezsem, rutinimiz var bizim falan diyor :((( yaşlar 27-25

7 eylül 2021 12:19

5. cidden dengesizler, gösteriş meraklısı insanlar. hemen samimi, flört ne bileyim sevgili olmak için can atarlar o yolda ilerliyor gibi gösterirler ama gözleri hep dışardadır bir olay olsa asla güvenemezsin hemen kaçarlar kaypaktırlar. sürekli yalan söylerler bu arada. en yakın arkadaşım terazi erkeği çok iyi biri arkadaş olarak iyi anlaşıyorum ama terazi flörtlerim böyleydi hep

7 eylül 2021 12:20

6. Bu arada ben de bir nebze olsa da zenginim acaba bunu önemsediği için mi ilgisini çektim diye düşünmedim değil bakın süslüler şimdi

7 eylül 2021 12:21

7. Ben seninle ilgilenemicem işim gücümden sonra sen kendini değersiz hiisssediceksin sonra ilgilenmiyorum diye bu ilişki biticek ben bunları yaşıyorum hep falan dedi yani ben ilgilenmiyor diye şimdi ilişkiyi kestiğimde tıpkı öbür kızlardan olucam bunu da hazmedemiyorum aslında ya

7 eylül 2021 12:23

8. İki senelik ilişkiyle benim 5 senemi mahvetti bir tanesi. Ne sevdiği belli ne sevmediği, ne istediği belli ne istemediği. Tam kabulleniyorsun, yoluma bakayim diyorsun, hortluyor. Tam bu sefer yolunda diyorsun, yine tuhaf tripler. Saçma sapan düşünceler, senin yerine niyet okumalar. Sakız alırken bile kararsızım ben seneler. Öff, hayatımı mahvetti. Gençtim, süslü yoktu ki sorup linclenip kendime geleyim. 2 sene sonra ayrıldım sürüne sürüne. 3 sene de üstüne toparlanamadim. Psikolojim, ozguvenim, her deyim yerle bir olmuştu. İsteyince çok tatlı, kibar, nazik, şefkatli, merhametli, sadık. İşte o yüzde 10luk kısma ulasabilmek için cekmedigim çile kalmamıştı. Üstünden 9 sene geçti, bak dokuz. Hala arada yazıyor, cevap vermiyorum. Terazi no bence.

7 eylül 2021 12:40

9. Bir terazi kadını olarak bu profilden uzak dur demeye geldim süslü, toksik herifin teki o daha olmamış ham.

Seven insan burcu farketmeksizin sorup ediyor, önemsiyor emin ol. Hiç böyle gitgel durumlarla kendini yıpratma değmez.

Ha ayrılacaksan da iradeli ol lütfen, ağzı çok iyi laf yapıyor terazi erkeklerinin ve iyi manipülatördürler sizi bir şekilde ikna eder yine o boktan şekilde davranırlar.

7 eylül 2021 13:15

10. Ay inanmıyorum ya ciddi misiniz ühü