terazi burcu kadınları hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben teraziyim ve açıkçasi malın tekiyim kjkhjg bu kadar saflik gerçekten başa bela on yıl önce laf sokan arkadaşımı daha dün anladım düşünün. kötü yanım da çabuk soğuyup acimasizlasmam.

1. Saf değilim, kötü niyeti anlarım ama aynı ölçüde tepki vermem uzaklaşırım sadece.

26 ağustos 2021 17:20

2. Çok fazla empati yapıyorum, saf değilim fakat kin gütmem, intikam ve kıskançlık duygusu da taşımıyorum.

26 ağustos 2021 17:23

3. Terazi kadınıyım ben de malın tekiyim sksksmsls Kötü niyeti anlıyorum, ama hep empati yapmaya çalışıyorum karşı taraf bunu neden yapıyor diye. İnsanların saf halde kötü olabileceklerini kabullenmek istemiyorum ve kinci değilim maalesef keşke olsaydım

26 ağustos 2021 17:23

4. Bence teraziler cok tatli ya, cevaplara bak güldürdünüz xd (gizlinot: Bir ikizler)

26 ağustos 2021 17:47

5. terazi burçlarını bana sorucaksınız aman yarabbiiimmm. bi kere çok sinirlisiniz olur olmadık yerde öfke patlamaları, iğneleyici konuşmalar falan. ortamda terazi kadını olan arkadaşım varken geriliyorum ben patlamaya hazır bomba gibi oluyolar. tartışmalar çok büyütülüyor, inanılmaz derecede alınganlık yapıp tavır alıyolar. bi mallıklarını görmedim açıkçası ama bana sorarsanız çok satıcılar ve de dedikoducular derdim. dedikoduya bayılıyolar cidden. sır verdiğinde de asla tutamaz anlatırlar birilerine. iyi özellikleri yok mu var o da şeytan tüyü var bunlarda bi şeklde dikkat çekip ilgi görüyolar gerçekten de

26 ağustos 2021 17:48

6. Ay keşke kavga edebilsem o kızı benle tanistirin nolur kbjgjg

26 ağustos 2021 17:50

7. Dedikodu yapmayı severim ve dozunda yaparım 7/24 birilerini çekiştirecek kadar zamanım olmuyor çoğu zaman. Ama sır tutma konusu bambaşka bir şey, adı üstünde sır.

Teraziler kavga gürültüden yüksek seslerin olduğu ortamlardan hoşlanmaz aslında daha dengeyi sağlayan, doğruyu ortaya koymaya çalışan olur ( yani ben öyleyim )

26 ağustos 2021 18:09

8. Bir ikizler burcu olarak terazi ve kova kadınlarına bayılıyorum. Terazi kadınlarının çoğunda el becerisi yüksek oluyor. Sanata ilgileri yüksek. Pek fesatlık bilmezler. Çoğu konuda konuşabilirsiniz anlayışlıdırlar. En azından benim çevremdeki terazi kadınları böyle.

26 ağustos 2021 18:25

9. Yengeç yükselenli bir teraziyim. Mal ya da saf değilim, bulunduğum ortamda dönen her şeyi anlıyorum ama naif yapıda bir insan olduğum için çok polemiğe girmem kimseyle. O yüzden beni salak sanıyorlar kesin ama umrumda değil :d kabalığa asla tahammülüm yok kavga edilen ve ses yükseltilen yerden anında kaçarım. Zevkli bir insanım estetik algım yüksektir. Ben seviyorum terazi burcu insanları. En yakın arkadaşım da terazi çok iyi anlaşıyoruz

26 ağustos 2021 19:35

10. Ben de diyorum dedikoduyu niye seviyorum meğer terazi olduğum için. Küçükken winxte stellaydim. Terazi burcu diyince aklıma direkt STELLA geliyor. Genelde fesat değilim ama etrafımda bir haksızlık görüyorsam o kişiye haddini bildirmeden dayanamam

26 ağustos 2021 22:28