teyzemin sürekli evimizden bir şeyler çalması? arsızlık mı yoksa kleptoman mı??
merhaba,
durum özetleyeyim yeni evliyiz ve evimizde her şey aşırı derece düzenli ve tertipli.ben biraz dikkatsizim ancak eşim eşyalarına çok değer verir ve titizlenir.
çok çekinerek yazıyorum ama teyzemin evimize her geldiğinde bir şeyler götürdüğünü fark ettik.önce benim fazladan alıp kutusuyla koyduğum parfümlerim,sonra eşimin parfümleri,20'li pil paketleri,
4-5 adet yüz yıkama ve temizleme jelim,koltuk altı rollonları ve inanmayacaksınız ama ıslak mendil ve jelibonlar bile!
artık dayanamayıp anneme söylediğimde şok oldum çünkü o da farkındaymış ve ondan da defalarca birsürü şey götürmüş.biz çok kenetli bir aileyiz yani yüzüne söyleyip ilişkimi kesemem yani evime gelmeye devam edecek,nişanlımın midesi bulandı ama haftada 2-3 kez diğer aile büyükleri ile beraber(anane-dede vs) görüşmeye devam ediyoruz.bir de çok sıcak samimi hiçbirşey yapmıyormuş gibi davranıyor,bak indirimden şampuan stokladım sen de yap diyor,inanılmaz sinirlerimiz bozuluyor.
annemin evinden de ablamın annemin nelerini götürmüş ama ne yapacağımızı bilemiyoruz hiç.annem son sefer çekmeceleri bantlamış komşunun çocuğu karıştırıyor diye.
böyle ömür mü geçer bir akıl verin?ayrıca maddi durumları gayet iyi kendine aynı anda 7-8 tane ayakkabı,çanta alıyor falan.bizim de düğün sonrası borç içinde yüzdüğümüzün gayet farkında.
bu arada çaldığından eminiz artık çünkü her yerde bulunamayacak çok istisna ürünler(artık üretilmeyen benim çok eskiden alıp koyduklarım) bizim evden gittikten sonra onun evinde çıkıyor ve kanım donuyor resmen görünce ses çıkaramıyorum.