tez savunmam için dideral kullanacağım?

aşırı geriliyorum, her şeyi batırmaktan korkuyorum. bu yüzden böyle bir çözüm düşündüm. daha önce kullanan süslüler oldu mu? deneyimlerinizi anlatabilir misiniz? birkaç gün öncesinden etkisini görmek için deneme amaçlı alsam mı diye de düşündüm

1. Süslü çoğu insan heyecan için kullanıyor ama sonuçta nabız azaltıcı bir ilaç , kalp doktorum çarpıntı için vermişti doktora en azından bir ekg çektirmeden kullanma bence.

3 aralık 2024 20:02

2. Çarpıntıyı engelliyor ama beni sakinleştirmiyor

Psikiyatrik bi ilaç değil reçetrsiz alabilirsin bu arada

3 aralık 2024 20:04

3. EKG efor testi vs daha yeni yaptırdım süslü hiçbir sıkıntı çıkmadı o yüzden de alayım dedim

3 aralık 2024 20:12

4. O yüzden bir gün önceden denesem mi diye düşündüm a1. Zaten savunmamdan önce yarım doz alırım diye düşündüm. Genel olarak sunumlarda ne kadar hazır olursam olayım aşırı gerilen bir insanım. Hani derste söz almak bile çarpıntı yapar sesim titrer. Tez savunmasında düşünemiyorum bile

3 aralık 2024 20:14

5. deneyeceksen 1 gün önce değil 1 hafta önce dene.

3 aralık 2024 20:44

6. süslü senin gibiydim yüksek lisansta önemli bi sunumdan önce diderali keşfettim. inanamadım etkisine. ben de hala bi toplantıda bana söz verilsin heyecanlanırım sebebini anlamıyorum sesim titrer. dideral olmasa ne yüksek lisans ne doktora ne tez savunmaları mümkün olurdu kesinlikle dene ama şöyle: heyecanlanmana sebep olacak bir şey yoksa anlayamazsın etkisini çok. bi de yarım al tam almaya gerek yok bence bedensel fonksiyonları fazla ağırlaştırıyor tam. bol şans dilerim harika geçsin <3

3 aralık 2024 20:59

7. heyecanla değilken alıp etkisini anlamazsın ki ss. yan etki yapmadığından mı emin olmak istiyorsun? elin ayağının titremesini ve elini kolunu kontrol etmeni sağlar. bir de onun için ekstra gerilmezsin onun dışında özgüven yüklemez ama nabzını kontrol altına alır.

3 aralık 2024 21:51

8. Yan etki için deneyeyim dedim süslü.

Evet ben de yarım ve tam arasında kaldım. Teşekkür ederim

4 aralık 2024 01:38

9. Ss dideral i bilmiyorum ama yds ye pasiflora içip girmiştim. Onu da deneyebilirsin bitkisel sonuçta

4 aralık 2024 01:43

10. fazladan ozguven vermese bile el titremesi kalp çarpıntısı ile maymun olmadigin için çok sakin kalarak tamamlayabilirsin sunumu bu bence yüzyılın buluşu ya.

4 aralık 2024 09:19