tez savunmasında ne ikram edilir?

merhabalar pazartesi saat 10:00da savunmam var sabah saati olduğu için ikram kısmında biraz muallakta kaldım. sizce ne yapılabilir. ikramlıkları köpük tabldotlarda mı sunmalıyım ya da plastik tabaklarda mı. çay kahve ikramını termosa koyarak mı yapmalıyım nasıl oluyor. arkadaşım evden kendi yemek tabağı çatalını götürmüştü şok oldum. bu arada ikram işini çok saçma buluyorum. sunumu hazırladıktan sonra hoca jüri sayısını söyleyip ikramlık hazırlayabileceğimi söyledi ve zorundayım. şuan derdim ikramlık oldu savunmayı nasıl yapacağımdan çok

1. kahve olur max ya tezde ikram isi sacma sapan yerlede yapılıyor

8 eylül 2023 14:21

2. Plastik tabak kaşık çatal koy isteyen ordan alır molalarda. Senin termosun temez ki fakülteden büyük demlik getirmeliler.

Tiramisu, sarma, cheesecake, normal kek, mozaik pasta, kuru pastalar götürebilirsin

8 eylül 2023 14:21

3. Termosun yetmez*

8 eylül 2023 14:23

4. Sunum ne kadar sürüyor

8 eylül 2023 14:24

5. itü'deki savunmamda da (savunmaya katılan hocala da itü, boğaziçi ve yıldız teknik'tendi) hoca öncesinde arayıp ayıp olur ikramlık al diye tembihlemişti beni :d yani öyle sandığınız gibi saçma okullarda olmuyor bu olay. ben pelit'ten baklava ve kuru pasta almıştım yarımşar kilo, kantinden de karton bardakla çay almıştım.

8 eylül 2023 14:24

6. Ben bi gun once tuzlu ve tatli kurabiye aldim, plastik tabak catal ve pecete goturdum. Kantinden de cay kahve soyledik. Hic de yemediler. Salak salak isler zaten. Abartmana gerek yok bence.

8 eylül 2023 14:25

7. Or may gart tez olayini altin gunune cevirmek nedir ya

8 eylül 2023 14:27

8. Ben yüksek lisans savunmamda plastik tabak-çatal almıştım marketten. Çay işini fakültedeki mutfaktan halletmiştik. Evden yapmıştım ben kek, tuzlu kurabiye ve salata olacak şekilde. Başlamadan herkesin önüne tabaklara koymuştum biraz, devamını da ortaya koymuştum isteyen alsın diye. Uğraşamam derseniz pastaneden tatlı-tuzlu kurabiye de alabilirsiniz, ikram olsun yeter miktarına da kimse karışmasın bi zahmet.

8 eylül 2023 14:32

9. Süslü saçma olur diyene bakma pandemi zamanı bile hocam ikram yapsanız güzel olur dedi. Hocalar bunu bekliyor nedense. Üni de YTÜ. Ben pandemi olduğu için yapsak mı yapmasak mı kararsız kalmıştım ama hocama sorunca yapın dedi. O gün 2 kişi arka arkaya yapacaktık, o nedenle paylaştık. Kuru pasta ve tek lokmalık tatlılardan aldık. Plastik çatal vs. Çay vardı bir de.

Başarılar.

8 eylül 2023 14:57

10. Cevaplar için teşekkürler. Bana evet saçma geliyor. Ben orda savunmamı yaparken karşıda çay hüpletmeleri bilmiyorum. Sonrada diyorum neyse yesinle içsenler de unutsunlar beni diye.

Arkadaşım biri de tüm jüriye hediye+ çift dallı orkide ve bin çeşitli sunum yapmıştı yani o kadar şeye gerek var mı cidden bilmiyorum

8 eylül 2023 15:03