the idol dizisini izleyenler var mı acaba?

selam süslüler the idol dizisinin ilk bölümünü izlediniz mi? izlediyseniz beğendiniz mi? ben ilk bölümü çok vurucu bulamadım oldukça yüzeysel ve klişeydi bence. the weekend adnan oktar benzetmeleri yende olmuş. erkekte uzun saça bayılan biri olarak abel ı öyle görmek gözlerimi kanattı.

1. ben sevmedim ya lily çok yapmacık geldi alışamadım bi konusuda öyle akmadı ilerleye ilerleye izledim

11 haziran 2023 20:14

2. Abel'i görünce kahkaha atıp kapattım. saçma ötesi berbat bir dizi olmuş maalesef.

11 haziran 2023 20:44

3. benim de beklentim yüksekti, başlangıç sahnesini beğenmiştim ama dediğin gibi sonradan çok yüzeysel devam ettiler süslü. sharon stone benzetmeleri, kıza her sahnede sigara içirtmeleri falan beni bayağı baydı.

11 haziran 2023 20:51

4. Yerinde olmuş diyeceğime yende olmuş yazmışım kusura bakmayın. Bu arada lily rose deep i eskiden beri çok beğenen biri olarak bu kız net bir şekilde uy*şturucu kullanıyor. Sadece sigarayla cildi nasıl bu kadar yaşlı görünebilir ya. Çökmüş suratı resmen kızın.

11 haziran 2023 21:01

5. Bence oyunculuğu fena değil ama oynadığı karakterin derinliği yok. O yüzden kötü geliyor olabilir oyunculuğu. Bir de şu kamera önünde mimik yapma sahnelerinden gına geldi. Ama yine de izlerim diziyi çünkü başlat tuşuna bas ve izle üzerine uzun uzun düşünmeye kafa yormaya gerek yok

11 haziran 2023 21:04

6. Son olarak jennie i tüm röportajlarda cannes kırmızı halısında falan görünce yan başrollerden birisi sanmıştım. meğer sahneleri tiktok editlerinden fazlası değilmiş. sırf reklam için mi her yerde jennieyle boy gösterdiler kızın rolü figuranlıktan hallice. bence lily ve jennie paris ve kim k gibi olabilirlerdi

11 haziran 2023 21:59

7. Anonim 6 ya ne alaka mesela gossip girl satc tadında diye öyle yazdım şimdi kim gg izleyip üzerine uzun uzun felsefe yapıyor ki her izlediğimiz dizi düşündürmek zorunda değil estetiğimize hitap etmesi de yeterli bence izlemek için o manada söyledim ben lily roseu izlemeyi keyifli buluyorum çünkü estetik olarak hoşuma gidiyor. Ama diriliş Ertuğrul hoşuma gitmiyor izlemiyorum

12 haziran 2023 13:30

8. ergenlik zamanlarımda skins izlerdim, the idol skins kadar derin değil ama bana onu hatırlattı bu yüzden sevdim devam ederim. lily rose da çok güzel ayrıca, nasıl bir aurası varsa gözümü alamıyorum üstünden

12 haziran 2023 14:12