the office izleyen susluler icin, sizce pam'i vazgecilmez kılan neydi?

bazen hep karenmısım gibi hissediyorum. sizce pam gibi olmanın sırrı ne? halbuki ilk iliskisinde royla senelerce nisanlı kalıp evlenemedi. ama yine de mutlu sonu buldu.

1. erkeğin daha çok sevmesi

23 ağustos 2023 00:25

2. Ben Pam olmak istemem açıkçası. Resime ilgi duyan bir resepsiyonistken bi hedefi vardı; sanatçı olmak... Ama resim eğitimine başladıktan sonra asıl sevdiği işin ofis işi olduğunu farketti ve yıllardır aynı yerde çalıştığı insanla hayatını birleştirerek tüm hayatını o ofiste kurdu. Kimisine çok huzurlu gelebilir ama bana çok sıkıcı geliyor bu hayat.

23 ağustos 2023 00:25

3. Bi sırrı yok ya. birbirlerini gördüler, hem fiziksel olarak beğenmişlerdir hem de ikisi çok iyi anlaşıyordu. Espri anlayışları ortaktı mesela bu çok önemli. Bir de illaki şundan diye bir sebep sunabiliyor musunuz siz zaten birinden hoşlanınca? Karen'ı pam'den daha az değerli yapan bir şey yoktu, sadece pam değildi işte.

23 ağustos 2023 00:37

4. Hiçbir şey. Dizi işte. Öyle yazılmış.

23 ağustos 2023 00:46

5. tabiki dizi senaryosu ama gercek hayatta boyle kisiler var. hep pesinde birisi olan. normalde de gordugum zaman bunu dusunuyorum ama anlatmak icin dizi karakterinden ornek gostermek daha kolay. sizce pamin jim ilk acildiginda reddetmesi onu bu konuda etken mi? elde edemedigi icin mi karenla devam edemedi? roy olmasaydı acaba sebgili olup geri ayrılırlar mıydı? veya pam neden jimi sevmesine ve cok iyi anlasmalarına ragmen roydan ayrılamadı?

23 ağustos 2023 01:00

6. Ama ss, pam öyle herkesin hayran olduğu aşık olduğu bir karakter değil ki. O yüzden senin dediğin olayın doğru örneği değil.

23 ağustos 2023 01:02

7. sunlardan yola cıkmıstım aslında dizinin baslarında michael bile opmeye kalkmıstı, dizideki en normal kadın karakter ve genelde guzelligiyle anılıyor hani tam bahsettigim tanıma uymuyor o kısımda haklısınız.

23 ağustos 2023 01:10

8. -hemen vermemesi

-peşinden koşturması

-erkeğin daha çok sevmesi

-espri anlayışlarının uyması

- jimin sosyal hayatta arkadaşı olmayan ezik tiplerden olması (burnnu havada, imalı espriler)

23 ağustos 2023 10:46

9. A10, uzun zamandır bu kadar yanlış cevaplar okumamıştım

23 ağustos 2023 10:53

10. agresiflesmeye gerek yok ki catısma yaratmaya calısmadan da karsıt gorusunuzu belirtebilirsiniz.

23 ağustos 2023 15:44