the office pam ve roy 2.sezonda neden ayrıldı ?

susluler cok dağınık izlemiştim, şu an 3.sezon ortalarındayım fakat orayı sanırım kaçırdım. roy jimin pam’e açıldığını mı öğreniyor neden tam evlenecekken ayrıldılar? bir de bu dizi bu aralar beni güldüren tek şey bu yüzden sonrası için spoiler vermezseniz cok sevinirim:(

1. Pam düğünü iptal etme kararı aldıgı için. Pam'den nefret ediyorum ya tamam roy dağ ayısıydı ama aldatmaktan hiçbi farkı yoktu jimle yasadıgı şeylerin. Tam guven vermeyen etrafımda istemiycegm kadın tipi boncuk dagıtıyodu surekli. Jim de ona fazlaydı bence.

7 mart 2022 19:20

2. spoiler spoilerrrrr the office izlemeyen okumasın spoilerrrr

düğünü iptal ettiği için değildi sanki ya. jim ona hislerini açıkladıktan sonra ofiste öpüşmüşlerdi ondan sonra pam ayrılmaya karar verdi. ayrılınca da düğün yalan oldu zaten. böyle hatırladım

7 mart 2022 19:22

3. Pam'e ben de bayılmıyorum ama roy da katlanılacak gibi değildi

7 mart 2022 19:23

4. Pam sonunda cesaretini toplayıp roydan ayrıldı bence o öpüşmeden sonra. Zaten jime olan hislerini reddediyordu 2.sezon boyunca. Neden ayrıldığı söylenmese de 3. sezonda hikaye içinde anlaşılıyor

7 mart 2022 19:26

5. Spoiler yemekten cok korktuğum icin sadece a1 süslünün yorumunu okudum susluler. Cok teşekkürler cevabınız icin. Ben de pamden nefffret ediyorum. Çok sinsi ve Kezban geliyor bana ilk sezondan beri:( dağ ayısı royu bile bak etmiyor bence ki, 3. Sezonda roy cok değişti daha cekici bir hale geldi bence

7 mart 2022 19:33

6. Ben de cok spoi vermem istemem ama bir yerde roy baskasiyla evleniyor ve o kadar degismis ki inanamazsiniz sjdjfkdjfkf

7 mart 2022 19:46