the ordinary türkiye distribütörlüğünü neden kimse almıyor?

vermiyor mu şirket acaba? dayım baya varlıklı bir iş adamı onunla konuşurken mail at gitmişken amerikada görüşeyim mantıklı geldi sen anlatınca dedi. ama tabi ben de hiç detay bilmiyorum vermiyorsa yazmayayım salak gibi. hiç bilginiz var mı? bir de mantıklı mı sizce

1. Jsıaısja go dayı save us

1 kasım 2020 20:17

2. Ay bana bir yararı yok ya. Amerikadan gelirken bana serum al dedim hastaneye git dedi:) yok dedim öyle bir şey değil açıkladım bu sefer de ben getireyim türkiyeye diyor.getirse bana da parayla satar

1 kasım 2020 20:20

3. Benim dayı da bizimkileri söğüşledi mirası yedi ahzjkajsjq

1 kasım 2020 20:25

4. Yok süslü, ne kendi ne de distirübütörle türkiye pazarına girmeyi düşünüyor. Direkt deciem'le yazıştım. Malum trendyol fahiş fiyatlarına delirip, dedim "e bu ülkede alıcınız vaar, 4 katına satan da var. Siz niye satmıyorsunuz kuzum?"

"Tişiikkirlir imi yikin gilicikti ülkenize açılmiyciiz" gibi "sizin fakir ülkenize kalmadık, bi ton kağıt işiyle uğraşamayız" alt mesajlı bir yanıt aldım.

Niasinamid serumum bitmek üzere, revolution alıcam artık. Ocak'ta £7 olan seruma, trendyol'un bavul ticaretçisinde 150 tl vericeğime, revolution'a 120 tl veririm. En azından watsons'ın vergi ödediğinden eminim.

1 kasım 2020 21:16

5. Çok teşekkür ederim istediğim cevap tam olarak hiç uğraşmayayım o zaman