the sinner izleyen süslüler bana ilk 3 sezonun sonunda neler olmuştu kısaca 1-2 cümleyle hatırlatabilir misiniz?

4. sezonu izlemek istiyorum hatta başladım da ama ilk bölümden 3. sezona göndermeler yapıyor. 3. sezonu tamamen unutmuşum. normalde her sezon birbirinden bağımsızdı ama hepsini unutmuşum ya. olayları hatırlıyorum sonlarını hatırlayamadım. hepsini baştan izleyeceğim galiba. hatırlayanlar bana kısaca hatırlatırsa çokk mutlu olurum

1. Ay 3.sezonu yeni izledim berbat bi sezondu bence. İçim sıkıldı izlerken çok yavaş ilerlediği için. Jamie diye bir adam üni arkadaşı nickle kaza geçiriyor. Nick ölüyor. Sonra bunun cinayet olduğunu düşünüp kanıt aramak için jamieyle kanki oluyor bizim dedektif ambrose. Sonra medyum gibi birini daha öldürüyor jamie. Dedektif katilin güvenini kazanmak için kendini mezara falan gömmesine izin veriyor. Sonunda adamın itirafını ses kaydı olarak alıyor gizlice. Ama kanıt geçersiz sayıldığı için jamieyi hapisten salıyorlar. Ambrosedan intikam almak için sevdiklerinin peşine düşüyor. Patronunu öldürüyor. Torununu kaçırıyor vs derken en son ambrose bunu vuruyor ve ölüyor jamie. Jamie ile nick de kafayı üstün insan olayına takmışlardı bütün yaptıkları manyaklıklar bununla ilgiliydi hep.

30 ekim 2022 03:27

2. Sağ ol süslücüm bende 1 ve 2. sezonun sonlarını izledim 3e bakmamıştım. 4e devam edebilirim şimdi teşekkür ederim💕💕

30 ekim 2022 19:37

3. Ne demek rica ederim. 4.sezon nasıl gidiyor süslü izlemeye değer mi? İzlemeyeyim diyordum 3te sıkılınca ama izleyecek bir şey de bulamadım.

30 ekim 2022 22:24

4. 2 bölüm izledim sadece süslü ama 2 ve3. Sezona göre şimdilik güzel gidiyor