ben o seviyeye düştüm ve tinder'dan tanıştığım adamla evlendim. aman sakın siz düşmeyin bu tuzağa! zorla one night stand filan yapmak zorunda kalırsınız.
tinderı olan erkekle herhangi bir münasebete girmem. kız için de ne bileyim yargılamazsanız uygun bulmuyorum.
Tinder’a amacına yönelik kullanmak icim üye olmadım, ama ilişki beklentim de yoktu. Zaman geçirmek ve sirf sohbet etmek icin üye oldum hatta kızlarla konustugum bile olmuştu. Bazı erkekler gayet normal sohbet ederken bazıları amacımın sohbet oldugunu anlayınca eşleşmeyi kaldırdı.
Tinder’dan sadece 1 kişiyle yüZyüze görüştüm. Aslında başta sohbeti çok akıcı olduğu için telefonumu vermiştim, sonra sohbet sohbeti açtı. Bu sürede hiç görüşmemiştik. 2-3 hafta sonra ya artık bi görüşsek mi dedi ve öyle görüştük. Gayet de public bi yerde buluştuk ve 2 yıldır birlikteyiz. Benim ilk tinder buluşmamdı, onunkisini ise sorgulamadım ama bence değildir.
tinder kullanmanın amacı tek gecelik ilişki yaşamak olsa bile, olayı et pazarına çeviren zihniyete karşıyım ben. adabıyla tanışmayı ve basit bi sohbet etmeyi beklemek 7 yıllık ilişki beklentisine girmek değildir, tek gecelik birini arayanlar da bunu yapar ve bekler. konuyu direkt nerede yaşıyorsun, ev boş mu vs.ye getirmeleri çok çirkin, çok "acemice" ve inanılmaz basit, avam. usul bilmiyorlar. o yüzden kendilerine bol şans diliyorum.
kaldı ki, bir insan her türlü amaçla tindera üye olabilir. canı sıkılıyordur sadece sohbet etmek ister. sohbet etmek isteyen erkekleri bulana kadar da böyle çöplere maruz kalır. buna da içerleyip "amacına uygun kullanmıyürler :((" diye kinlenen erkek tipi bence çok kompleksli. reddedilmeyi kendine yediremeyip böyle savunma mekanizmaları geliştirmişler. yağzık.
Ben insanlarla konuşmak amacıyla kullanıyorum. Birileriyle buluşma hatasını yaptım bir kez ancak bir daha buluşmam demem. Çünkü bunun hata olması tamamen bana Özel bir durum. Kendi tinder hesabımda kalite burada dendiği gibi yerlerde değil bence. Kimse direkt cinsel imalarda bulunmadı şimdiye kadar. Hatta hayatımda hiç böyle muamele görmedim, herhalde insanlara o havayı vermiyorum. Sağa atarken oldukça seçiciyim. Bence bu da bir sebep tüm bunlarda. Kendi çevremde de kalitesiz kimseyle buluşan görmedim. Hatta bir arkadaşım çok kişiyle buluştu, hiçbiriyle de istemediği şeyler yaşamadı.
"yaptığım şey kadını vajinadan ibaret gören erkekleri savunmak değil"
sadece birkaç cümle sonra:
"...daha önemlisi kadın vajina, erkek penis, ve amaç sevişmekten ibarettir bana göre."
tşkler anonim.
arkadaşlar haberiniz varmı bilmem. ama bir tanesi kendini solotürk pilotu yapmış diğeride
kadın pilotun kafasını kesip kendi kafasını monte etmişti ama yinede sizbilirsiniz.
Anonim 5 kere okudum yine anlamadım.ney?
italya’ya turist olarak gittigimde ilk gece tinder’dan tanistigim italyan adamla onumuzdeki ay iliskimizin 3.yilini kutluyoruz. diyeceklerim bu kadar
Yukarda birileri düşülmemesi gereken bir seviye demiş ama ne alakası var? Kullanma şeklinizle alakalı. Sevgilimle 1 yıl önce tinderda tanıştık yaklaşık 8 aydır da birlikte yaşıyoruz. Tinder olmasa tanışacak bir ortak ortam vs yoktu. Bazı şeyleri bu kadar büyütmeyin ya. Düşülmemesi gereken seviyeymiş ahshshsj