tinder hesabı açmak için ne gerekiyor? mail yada insta vermek zorunda mıyım?

bir de konumumu görebiliyorlar mi?

1. Erkek arkadaşımın kullandığından şüphe ediyorum. Nasıl bulabilirim

9 ocak 2020 01:25

2. Telefon no yeterli sonrasinda isterseniz hesabi silersiniz. Bence de direkt erkek arkadasinizin telefonundan bakin uygulama su an yuklu degilse bile eger hesabini silmediyse siz indirirseniz ne var ne yok gorebilirsiniz bence silmemistir zaten. Ya da onun numarasiyla kaydolmaya calisin boyle bi uye vardir uyarisi verir zatenBulmaya gelince biraz zor ama yapilir. Onun filtreledigi yas ve konum araliginda olmaniz lazim. konum icin 8 liraya falan tinder plus alabilirsiniz istediginiz konumu secebiliyosunuz. Boylece eger onun konumunu biliyosaniz siz tam orayi 5 km’de secip yasi girip denersiniz eninde sonunda cikar. Superlike oluyo bi de galiba onu yaparsiniz eger konusmak falan istiyosaniz.

9 ocak 2020 02:52

3. sevgilinle aynı ortamdayken tinder aç. ayarlardan onun yaş aralığını seçip arama mesafesini 1 km yap. tuvalete gidip tüm eşleri bitirene kadar kaydır. eğer yaşını farklı girmediyse kesin bulursun.

9 ocak 2020 12:43

4. Anonim 3 bir sorum olacaktı, şimdi ben kendi telefonumuna indirip ilk defa hesap aciyormuş gibi erkek arkadaşımın numarasını girsem error mu verecek eğer hesabı varsa? Yani bu yöntemle anlar miyim? Peki ona bildirim gider mi hesabınızı şu telefondan acmayi denediniz mi gibi?

9 ocak 2020 13:49