tinder kullanan erkekler hakkında?

süslülerim biliyorum aranızdan bir çoğunuz da kullanıyor bu uygulamayı aslında o yüzden de sormak istedim. bu bir bağımlılık mı :d yani düşünsenize karşı cins bir tuş kadar yakınında. tinderı bağımlılık haline getirmiş bir erkek sadık olabilir mi? ya da tek cinsiyete bağlı kalmayalım kendinizden de örnek verebilirsiniz?

1. Bu işler belli olmuyor, benim sevgilim de kullanmıştı ben de kullanmıştım ama kısa süreli ve biriyle buluşmuş ama birlikte olmamış. Ben kimseyle görüşmedim bile. Ama ayrılsak falan o da ben de bir süre sonra açarız tekrar sanırım. İlişki sırasında sadakati etkileyecek bir şey değil :) Hadi benimkini geçeyim bir arkadaşım var haftada 2-3 kız atıyordu hem de o ara kendi deyimiyle fuckbuddysinin evine onda kalıyordu. İflah olmaz bir tipti anlayacağınız ama şimdi bir ilişkisi var gayet iyi gözü başkasını görmüyor.

6 eylül 2018 11:39

2. bana hep bunu alışkanlık haline getiren erkekler yine bir gün başlarlar gibime geliyor. yani belki ilk 1 sene 2 sene değil ama ilişki monotonlaşınca sıkılıp tindera koşabilir mi? gerçi dediğiniz gibi bu biraz da karakter meselesi herhalde. ay bu erkekler iyice paronoyak yaptı beni :D

6 eylül 2018 12:16

3. bağımlılık değil ben bi süre kullandım sonra bıraktım sıkıldım 2 yıldır kullanmıyorum. en yakın arkadaşımda bağımlılık oldu ama. çok sosyal ve iletişimi kuvvetli değildir çekingen bir tip o yüzden oradan sohbet etmek daha kolay geliyor ona. hatta daha dün biriyle buluştu sfksjf kişiye göre değişir.

6 eylül 2018 12:56

4. Ben de kısa süre kullandım normal tarz da görüştüğüm kişiler de oldu. Arkadaş olduk. Onlarda kullanmıyor, bende kullanmıyorum. Zaten sıkıyor bi zaman sonra. Bağımlılık yapmıyor bence

6 eylül 2018 13:09

5. Ben de tinder kullandım erkek arkadaşım da hatta tinderda tanıştık. Bağımlılıkla alakası yok insan can sıkıntısından da girebiliyor öyle yerlere. Üniversitede sadece 2 tek gecelik ilişkisi olmuş hiç sevgilisi olmamış biri erkek arkadaşım benim de çok kısa süreli ilişkilerim oldu. Herhangi bir kızla whatsapp ya da ınstagram vb konuştuğunu görmedim.

6 eylül 2018 22:43