tinder kullanan erkekten adam olur mu ?

32 yaşında olup bir de hala tinder kullanıyorsa..

1. olmaz

10 aralık 2019 00:37

2. Üzülürsün. Olmaz.

10 aralık 2019 00:39

3. Çok hoşlanmış olsa bile olmaz mı? Bir umut hahah :)

10 aralık 2019 00:44

4. Yüzümü ekşiterek okudum soruyu swh

10 aralık 2019 00:46

5. yıllarca tinder kullanmış bir kadın olarak neden olmasın diyorum. adam olmaktan kastın tek eşli ve düzgün bir ilişkiyse.

10 aralık 2019 00:53

6. Aslında anlatmak istediğim çok eşli ilişkiden uzak durması. Hoşlandığı kişiye sadık olması gibi. Tekrar tinder kullanmaması.

10 aralık 2019 01:01

7. kişinin karakteri ve ilişkilere bakış açısıyla alakalı bir şey tamamen süslü sorduğun. yani severse, tek eşli bir ilişki isterse olabilir tabi ki. bu karakterde ve özelliklerde olmayan bir insan tinder kullanmasa bile aldatabilir sonrasında. bir uygulama kullanmasına bakarak anlaşılabilecek bir durum değil bu.

10 aralık 2019 01:03

8. ben tinderı ne erkekte ne kadında flörtleşme amacıyla kullanan görmedim sadece fuckbuddy arayışında olan arkadaşlarım kullanıyordu. ( ilk 2 ayını ayrı tutuyorum yanlış hatırlamıyorsam ilk versiyonunda bulunduğun çevreye yakın olan kişileri gösterip seçiyordun , o an beğendiğin kişiyle buluşma üzerineydi)

o yüzden 32 yaşında tinder kullanan birinin tek eşli bir hayat isteyeceğini/aradığını hiç sanmam.

10 aralık 2019 01:20

9. olmaz tabii yaa. en fazla olmus gibi yapar baksan yine hesabini gorursun. tinder'dakiler bagimlilar, bagimli.

10 aralık 2019 01:23

10. Ayy 32 yasinda biriyle tanistim gecenlerde ben de sonuc husran guzel bir bulusma olmasina ragmen ghosting kurbani oldum :(

10 aralık 2019 05:36