tipsiz erkeklerin daha çok aldattığı ile ilgili bir teorim var kimler katılıyor?

arkadaş ve akraba çevreme vs bakınca aldatılan kadınların kocaları sevgilileri hep bi halta benzemeyen adamlar partnerleri de güzel diyebileceğimiz eli yüzü düzgün kadınlar. o kadar çok bu örnekle karşılaştım ki artık ister istemez böyle bir ön yargı oluştu ben de. belki mantıksız ve aptalca bir düşünce bilemiyorum ama cidden etrafımda aldatılan kalbi kırılan kadınların hikayeleri hep benzer, siz de bu düşünceme katılıyor musunuz?

1. Tipi ortalam ve ortalama altı çoğu insan böyle kadın erkek farketmez güzel yakışıklı biri ilgi gösterince çoğu aldatır çünkü bu zamana kadar başlarına gelmemiştir ortalama üstüyse çoktan o ilgiyi görmüştür elde edeceği bir şey kalmamıştır

27 haziran 2021 17:09

2. zaten Türkiye'de şöyle bir sorun var bir kadın yakışıklı bir erkekle ilişki kurmak istediğini söylediğinde kadınlarda erkeklerde sanki çok şekilci pislik bir insanmışsın gibi tepkiler verebiliyorlar.

Yani eli yüzü düzgün biri ile çıkmak isteyebilirim, erkekler kadınların ayakkabı numarasına kadar eleştiride bulununca bir şekilde manipüle ediliyor ama kadınlara gelince hep bi yetinmelisin kültürü.

Hayır tabii ki her şey dış görünüş değil ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.

27 haziran 2021 17:12

3. Evet kesinlikle katılıyorum. Çirkin erkek egolu dediğinde de inanmıyorlar ama bu da onun uzantısı işte. Yemin ediyorum bu soruyu görse mağduriyet kasar tipini sevdiklerim. Bir de Yakışıklı erkek kıskançlıklarını görseniz ekşide olay ya. İyi erkeklerle ilgili başlık var hepsinde bu benim ama yalnızım siz kaybettiniz kızlar, bütün kızlar paraya veriyor efendiliğe bakan yok, şimdi sesimi çıkarmıyorum 30'dan sonra ararsınız efendi erkek diye ben o zaman yoğum vs yeminle ağlama duvarına çevirmişler sözlüğü adafajsj. Ulan azıcık tipi düzgün olanı efendi olanı havada kapıyorlar iyi olsan seni bırakırlar mıydı bir düşün. İşte Çirkine bakıyorsun da böyle ya egosu ile bin pişman ediyor ya aldatıyor.

27 haziran 2021 17:36

4. Kesinlikle katılıyorum. Yaşı, mesleği, memleketi farketmez.. adam bile kendine inanamıyor. Bence bu tür kişiler sosyal ortamda içine kapanık, aileden sevgi görmemiş kişiler oluyor. Kızlar üzerinden ego tatmini yapıyorlar.

İkizler burcundan uzak durun demiş miydim?😬

27 haziran 2021 19:28

5. ben katilmiyorum. yakisikli olmayi sindirememis, egosunu aldatarak sisiren erkek de cok. ozellikle yurtdisinda cok gordum. kendine fazla gelen sevgilisi aldatan erkek diye bir sey var ama. gone girl'deki durum.

28 haziran 2021 05:40