tipsiz olduğunuzu nasıl farkettiniz?

soru yarı eğlence amaçlıdır üstünüze alınmayın lütfen. dobra dobra dış görünüşünü beğenmediğini kabul eden ve bu soruyu cevaplayacak olan var mı?

1. Kilo aldim. Cüssemden dolayı fark etmemek mümkün değil zaten uzaydan görülecek seviyeye gelicem yakında :')

16 ekim 2021 21:05

2. Şişmanım. Şort giydiğimde bacaklarım kokoreç gibi duruyor. Kollarım kelebek kanadı gibi. Daha ne olsun

16 ekim 2021 21:08

3. cok zor dank etti cunku uzun sure kendimi sevdim ve yok lan guzel kizim aslinda dedim. zor kabullendim, şoyle ki; diger kizlari nerde olurlarsa olsunlar nasil biri olurlarsa olsunlar bir seven/deger veren cikiyor. kimse durup dururken benim pesimden kosmuyor ya da flort icin yaklasmiyor, sosyal medyadan dahi boyle. kimsenin istemedigini bir iki tip bana yazdi, onlar da aldatti zaten. hani kimsenin istemedikleri bile beni begenmemis. ben kendimi onlara oranla daha iyi buluyordum bir de. ayrica fotograflarda asla kendimi begenmiyor. dogru aci + isik + poz + kombin + mekan + fotosop + filtre ile begendigim fotolar yapabiliyorum. rastgele guzel fotom cikmiyor. kimse benden hoslanmiyor durduk yere. gulunce de cirkinim. memem de yok. oyle iste

16 ekim 2021 22:23

4. Ben de fotoğraf çekilmiyorum instagram hesabım var ama gönderim yok

16 ekim 2021 22:30

5. Ozanin sucu ne anlamadim. Cekici bulamadigimiz erkeklere biz de yol vermiyor muyuz?

16 ekim 2021 22:31

6. Durduk yere benden hoşlanan falan da oluyor ama yine de çirkinim. Her aynaya baktığımda farkediyorum spesifik bir şeye gerek yok.

16 ekim 2021 23:00

7. Başkalarına güzel, akıllı diye iltifat edilirken bana aynı kişilerce sadece akıllı olduğum söylendiğinde skfmdmf

16 ekim 2021 23:43

8. Bu yaşıma kadar neden sevgilim olmadı benim? Diye düşünürken farkettim.

17 ekim 2021 11:37

9. sevdiğim çocuğun instagramda takip ettiği ama tanımadığı kızları görünce anladım olmayacağını.

17 ekim 2021 12:20

10. Kadınların işi çok zor ya çirkin çirkin çocuklar güzelim kızları beğenmiyor, burun kıvırıyorken...

17 ekim 2021 18:23