tirodi az çalişanlar? hipotiroidi hastalari ve kilo verme?

süslüler merhaba, 29 yaşında 81 kilo bir arkadaşınız olarak troidimin az çalıştığını öğrendim. yıllardır kilo veremiyordum nedeni maalesef buymuş, gittiğim devlet hastanesi çok ilgilenmedi. bu hastalıktan muzdarip olup fit olanlar var mı? kilo vermek mümkün mü? yoksa şişmanlık kaderim mi?

1. Suslu niye kaderin olsun. Kuzenimin var baya zayif, bende de insulin direnci var cok yuksekleri gordum simdi 60 civariyim. Bir donem ekmegi tuzu hepten kesmistim ama sizinki farkli bir diyet gerektirebilir

13 mart 2021 10:37

2. Hipotriodim var yıllardır hiçbir zaman kilolu olmadım.

13 mart 2021 10:40

3. süslü özele gitmeye çalışın o zaman. çok öenmli bir konu. ilkokul yıllarımdan beri doktora gidiyorum 3-4 ayda bir gidip tahliller yapılıyor gerektiğinde ultrason vs ona göre ilaç dozu ayarlanıyor. devlete bir kere gittim ve inanılmaz derecede farklı yürüyor işler.

13 mart 2021 10:44

4. Süslü bende de hipotroid sorunu var ama 30 kilo verdim. Hatta teşhis 15 kilo verdikten sonra konuldu ve ilac tedavisi başladı. Kilo kaderiniz falan değil, yeterki biraz çabalayın.

13 mart 2021 13:08

5. Haşimato hastasıyım. Kilo vermeyle ilgili bir problemim yok ama aşırı hızlı kilo alıyorum. Aldığım kiloyu biraz dikkat ederek verebiliyorum ama bu da hayatımın tamamını kilo almamak için diyet yaparak geçirmek demek. İğrenç bir durum. Bu arada kilo problemim var. 1.65 boy 69 kiloyum. spora başladım. Boğazımdan kısmadan zayıflayabilir miyim ona bakıyorum şu an.

13 mart 2021 16:37

6. Ben de ani kilo alıp kilo verme sorunu yaşayanlardan biriyim. Dikkatli beslensem de diyetle de hiç adam yok. Maddi durumum kötü özele de gidemiyorum. Devlet hastanesi de dahiliyeye gidiyorum kan testi yapıyor nasıl ilaç kullanıyorsan devam et diyor. Konu kapanıyor.

Artık o yüzden hastaneye gitmiyorum aile hekimine gidiyorum testler orada da yapılıyor

13 mart 2021 17:18

7. Çok ilgilenmedi derken teşhis koyup tedavi mi önermedi? İlacını verdiyse geriye takibi kalıyor zaten artık değerlerin ideal aralıkta oldukça metabolizman da düzelecektir.

13 mart 2021 18:21