tlc’de rüya gibi evler’i izleyen var mı?

tarık ve kristina’nın yeniledikleri her evde bahçedeki ağacı kesmesine uyuz olan bir ben miyim ya bu programa ne zaman denk gelsem çıldırıyorum. izleyen varsa azcık konuşalım.  şu an tv’de görünce canım sıkıldığı için açtığım bi soru sadece.

1. Allah allah ne yapsak ya şimdi konsolosluğa falan mı haber versek bilemedim ki

5 nisan 2021 16:05

2. Ayyy anon1 ne alaka şimdi yaaa şurda dizi karakterleri konuşuyoruz, realite şovlardaki insanları konuşuyoruz(evliliğe 90 gün'ü ne güzel tartışırdık) yani bunu neden konuşmayalım hoffff bıktım sizin gibi buzzkill tiplerden.

5 nisan 2021 16:10

3. süslü amerikada bahçene bakmak zorundasın öyle bizim bağ evi gibi bırakamazsın. 8/5 mesai yapan insanlar bir de bahçe bakımıyla uğraşmak istemediği için sadece çim yaparlar. Çiçek ekenler de su istemeyen çiçeklerden ekerler uğraşmamak için.

5 nisan 2021 16:13

4. Anon3 anladım süslüm öyle de yani dağ gibi ağacı deviriyolar nerdeyse her bölüm ya hiç mi içleri acımıyo ya işte ben de buna takıldım  dkkgdfh

5 nisan 2021 16:19

5. bir bölümde ben de ağaç kestiklerini görünce sinir olmustum. Zaten diğer programlara göre tarık ve kristina'nın evleri çok uydurmasyon oluyor. Evin çürümüşlüğünü dandikliğini sadece maskeliyorlarmıs gibi, en kalitesiz değişim hangisi diye sorsalar bu program derim.

5 nisan 2021 16:19

6. Anon4, bence de ya bi de kristina sürekli aynı fayansları seçiyor gibi kgıfgkk Evlerin modelleri hep aynı.

Ya sev ya sat programını izliyorum, ordaki değişimler daha hoş.

5 nisan 2021 16:26

7. T&c bence de dandik ama zaten izlediyseniz bilirseniz fabrikasyon iş yapıyorlar. Dümdüz ev yap sat kişiselleşecek hiçbir şey yok ki hızlı satılsın herkese hitap etsin. Eyalet de ca zaten orada 100 yıllık ev yapamazlar.

5 nisan 2021 16:29

8. Süslü amerikada bahçe kültürü yok zaten. Evlerin arasında bizimki gibi ya da avrupadaki gibi parklar olmaz. Ağaç onlarda ormanda olur gider kamp yaparsın mesela.

5 nisan 2021 16:31

9. Anon3, evet öyle bi kültür yok da insan bi durur düşünür "lan ben ağaç kesiyorum şu an ağaç?!" Diye. Ne bileyim bizim yetişme tarzımızdan mıdır nedir neyse. Ayrıca ağacın da çok bakmalık durumu yok bi budama zamanı var çağırırsın bahçıvan budar falan.

Evet zaten çok hızlı değiştiriyolar da yani en azından eve farklılık katacak bir şeyler olabilirdi, tasarımcı değil yatırımcılar zaten farkındayım ama kristina'nın "ben tasarladım" havaları var bi ondan dedim :d

5 nisan 2021 16:58

10. benim de dikkatimi çekmişti çat çat ağaçları kesmeleri ya, fayans muhabbetinden de gına geldiğinden ve artık her ev aynıymış gibi oldugundan bırakmıştım, hayalimdeki ev çok daha iyi bence böyle programlar seviyorsanız.

5 nisan 2021 17:20