ton balığı, mısır(konserve) , turşu(kornişon) bunları karıştırıp üstüne mayonez /yoğurt döksem nasıl olur süslüler ?
böyke bir tarif demeyen var mı? boşa harcamak istemiyorum malzemeleri
cevaplar
ayrı ayrı gayet güzeller ve uyumlu olduklarını düşünüyorum
yoğurt süzme değilse kıvamı çok tatminkar olmayabilir o yüzden içine kuskus gibi arpa şehriye gibi daha bağlayıcı bir şeyler de konulabilir.
ama olmadan da gayet lezzetli olur bence
4 şubat 2021 14:21
Yoğurt hariç güzel bence
4 şubat 2021 14:22
ben ton balığı, minik doğranmış kornişon ve mayonezi bir kapta karıştırıp sandviç içine koyup yiyorum. nefis oluyor. mısır da eklenebilir, aklıma gelmemişti. eğer ekmeksiz yiyecekseniz, mayonezi az tutarsanız bence güzel olur.
4 şubat 2021 14:22
ben bunları kuskus içine atıyorum. yoğurt değil mayonez dök. varsa kırmızı kapya biber de ekle süslü. efsaaaane bir yiyecek oluyor canım çekti
4 şubat 2021 14:22
A2 neden bahsettiğini anlamadım süslü. Bu arada teşekkür ederim. Yoğurtu da acaba mayonez ağır mı gelir diye düşünmüştüm
4 şubat 2021 14:24
Dereotu da çok yakışıyor bu karışıma
4 şubat 2021 15:10
Ben bunlara bir de göbek marul ekleyip salata yapıyorum. Çok lezzetli oluyor bence
4 şubat 2021 15:14
anon2, trollüğün kaliteli değil ama azmini takdir ettim.
4 şubat 2021 15:47
süslü ben buraya da yazmıştım daha önce. bu şekilde makarna yemeyi çok seviyorum. makarna haşlayıp (tercihen spagetti) tabağa alıp sonra 1 kutu ton balığı, biraz mayonez, biraz yoğurt, mısır çok çok güzel oluyor. ben turşu koymuyorum ama makarna değil sandviç gibi yapacaksanız ona yakışabilir.
4 şubat 2021 16:51
Süslüler denedim ama sevemedim. ekmek makarna ya da şehriye tarzı bir şey istiyor içine