toplumsal cinsiyet eşitliği hede hödö ağzından düşürmeyen ben bir uygulama olsa da erkekleri puanlasak diye düşünüyorum kaç gündür?
mesela uygulama şöyle çalışacak, hayatımıza giren erkekleri puanlayacağız. fotoğraf, isim soyisim, ilişkide nasıl oldukları vs. bu erkeğin tüm eski sevgilileri altına yazacak nasıl biri olduğunu. böylece erkekleri o uygulamadan puanlayarak nasıl bir insan olduğunu şıp diye anlayacağız. mesela eski sevgilimin böyle bir puanlama şeyi olsa altına fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddet gördüğümü, manipülasyon ustası olduğunu, lafa gelince allahçı ama yemediği bok kalmadığını falan yazardım. hatta sadece ben değil ahını aldığı daha bir sürü kız var onlar da yazardı eminim 😅 ama aynı şey kadınlara yapılsa kıyameti koparırım. toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında kadınları erkeklerden üstün görme huyumu nasıl aşabilirim? ki bence net üstünüz ya. evlenince boşanma davalarının %72’sinin kadınlar tarafından açıldığını biliyor muydunuz? biz evlenince hayat standardımız düşüyor resmen ama erkeklerin yükseliyor. bu yüzden evlendikten sonra er kişi başka bir kadın bulup evlenmek istemediği sürece boşanma davası açmıyor. lafa gelince de kadınlar evlilik meraklısı erkekler evlilikten kaçıyor oluyor. evliyim, eşimi çok seviyorum ama hayat standardım düştü maalesef. hayat sürekli tv karşısında sarılalım, muck muck romantik olmuyor. bu dağ ayıları çoraplarını buldukları yere çıkarıyorlar bi kere. söylemesen ya da gidip kirli sepetine atmasan bir yıl durur o çorap tv ünitesinde yemin ederim. evet tv ünitesi. kocam çorabını tv ünitesine çıkardı benim geçen ya. konu ne ara buraya evrildi bu arada? pardon kızlar. kafam karıştı ellaam.