topuklu ayakkabı ayağımda durmuyor ne yapabilirim?

merhaba kızlar, bir stilettom vardı zayıflayınca yarım numara kadar büyük oluyordu ben de gittim ön tarafına yarım tabanlık koydurdum ama şu an tek olan bedeni tam oluyor, parmaklarım sıkıştı ama hala ayakkabı ayağımdan çıkıyor, yürürken çıkınca tökezliyorum ben de napabilirim sizce tabanlık koyamam yer kalmadı ona bir şey sürsem vs etki eder mi yapıstirsam mi ayagimi napsam :dd yardim pls

1. Gratislerde şeffaf silikon şerit tamponlar oluyor ayak için. Ayakkabının arkasına ondan koyun biraz küçültüyor ayakkabıyı kalınlığı nedeniyle.

13 mayıs 2018 14:36

2. Tabanlik koyamam yer kalmadi demisim zaten (yazar: Lavanta)

13 mayıs 2018 15:23

3. Bedeni tam oluyor, parmaklarım sıkıştı da demişim anonim.

13 mayıs 2018 19:01

4. ayağınızdan çıkmaması için giymeden önce içine saç spreyi sıkıp biraz bekleyin ve giyin, ayağınız yapışacaktır ayakkabının tabanına.

13 mayıs 2018 19:48

5. Topuk kismina Günlük Ped yapıştırın iki ucu birbirine yapışacak şekilde yani her tarafı yapışkan olsun

13 mayıs 2018 22:28

6. Sac spreyi demeye gelmistim soylenmis zaten ayrica bu ne üslupsuzluk

14 mayıs 2018 06:18

7. Zaten tabanlık demedim ben de. Benim de aynı şey başıma geldi ve o küçültücü tabanlıklar parmağımı mengene gibi sıkıştırmıştı. Şerit şeklinde ayakkabının arkasına bileğinize gelen jel tamponlar bu konuda daha iyi. Denedim de biliyorum yani.

14 mayıs 2018 15:49