topuklu ayakkabı giymeyi bıraktık mı ne oldu hanımlar? ben gündelik hayatta topuklu giyen kimseyi pek görmüyorjm artık ?

her samba, babet, balance takılıyor sanki. nerde o koyun altına topuklu çekenler

1. evet kışın nadiren milletin ayağında kalın kısa topuklu bot görüyorum bunun dışında neredeyse hiçççç topuklu görmüyorum ki gayet nezih -şık semtlerde ve mekanlarda takılıyorum. geçenlerde bir arkadaşımın doğumgününe kitten topuklu ayakkabı giymiştim tek giyen bendim dg sahibi bile giymemişti gereksiz özenmişim gibi oldu :d güzelim ayakkabılarım dolap bekliyo

1 temmuz 16:47

2. Z kuşağına uymuyor çünkü

1 temmuz 16:49

3. Vallahi ben giyiyorum Özellikle kotun altına kışın topuklu Çizme ya da topuklu bot. Yazın da altı santimlik topuklu giymeyi seviyorum. Okulda ben de pek göremiyorum topuklu giyen ama ben giyiyorum

1 temmuz 16:50

4. bence de kusak meselesi - ben elder milennial olarak hala stiletto, 10 cm topuklu cizme, topuklu bantli sandalet, en kotusu dolgu topuklu espadrille geziyorum. cok sacma aslinda saglik acisindan ama oyle kodlanmis bir prezentabl olma kriterleri var kafamda.

1 temmuz 16:52

5. Ben şu an şıkır şıkır topuklu terlikli insanlar görüyorum hep. Babet de çoğaldı tabii ki çünkü şu an moda oldu tekrardan

1 temmuz 18:08

6. arabamız olamadığı, üç aktarmayla işe gitmek zorunda kaldığımız için olmasın? topuklu ayakkabı sınıfsal bir şeye dönüştü.

1 temmuz 19:19

7. Artık günlük hayatta topuklu giymek uncool çünkü

1 temmuz 19:55

8. Bence günlük hayatın koşuşturmacası arttığı için.

1 temmuz 22:17

9. Varoş işi geliyor. Erkekler giymiyor biz kadınlar giymek zorundayız öyle mi? Annemin ayak kemikleri tarak tarak nasıl anlatırım bilmiyorum ve parmakları bükülmüş hep topuklu giymekten iş yerinde. Ohhh mis gibi giyiyorum düz ayakkabılarımı. Beğenmeyen siktirsin gitsin. Bir de topuklu fantezisi var. Siktir ya seksi görünmek zorunda mıyım sana 31ci

1 temmuz 23:53

10. Yabancılarda da böyle. Herkesin ayağı covid zamanı evde rahatlığa alisti, ayakkabı numarasını buyutenler bile oldu.

2 temmuz 00:02