topuklu ayakkabı ile penguen olma sorunum?

selamlar, herkese güzel güzel moda tavsiyeleri veriyorsunuz bana da yardımcı olursunuz diye düşündüm. yakın zamanda isim değişecek ve takım giymem gereken bir yere geçeceğim. şimdiye kadar kot-blazer altına düz ayakkabı ile idare ediyordum ama takımın altına düz ayakkabılarım spor kalacak. yalniz ben oldum olası topuklu ile yürüyemiyorum. söyle az kalın topuklu bir şeyler alsam diye düşündüm ama önerilerinize ihtiyacım var. toplam bütçem 500-600 civarında ama siyah lacivert ve açık renk 3 tane almak istediğim için çok da yüksek değil gibi. nerelere baksam nasıl bir model alsam fikir verir misiniz?

1. Bunu al asla pişman olmazsın derseniz bütçemi esnetebilirim ama seçmekten de çok anlamadığım için çok para verip sonra dolapta kalırsa diye korkuyorum açıkçası. Kıyafet önerisi de verebilirsiniz tabi. Ay heyecanliyim biraz uzun oldu. Şimdiden teşekkürler

30 haziran 2021 12:50

2. Sorunuza cevap değil farkındayım ama free friday dahil takım elbise giyilen bir iş yapıyorum. Topuklu ayakkabılarım da gayet rahat fakat inanın ayaklarım deforme oldu. Korona sürecinde evden çalışırken bir senenin sonunda ayaklarım anca kendine geldi. Sadece bana da olmadı tüm arkadaşlarımda aynı sorun oldu. Size tavsiyem babet tarzı ayakkabılar giymeniz. Ha yok giymek istiyorum derseniz eğer, herkesin ayak yapısı farklı, deneyerek almanızı tavsiye ederim.  Düşük bütçeli olarak marjin ayakkabı aklımda kalmış mezuniyetimde oradan almıştım, çok rahattı. Bambiden uzak durun. Aldo ya derimoda bakabilirsiniz. Bu arada bence direkt üç tane almayın. Bir siyah bir de vizon rengi alırsanız her renkle giyersiniz.

30 haziran 2021 12:53

3. Çok teşekkürler suslum. Ankarada aldo mağazası yok sanırım, istanbulda yaşarken giderdim ama...

Derimod benim de aklımdaydı, bakacağım mutlaka. Botum ve çizmem oradan.

Boyum 165 olduğu için dümdüz babetle takımı taşıyamam gibi geliyor ama özgüven dusuklugumden de olabilir. Kilom da yüksek 81 civarı, babetle biraz laps laps yürüyor olabilirim.

Düz ayakkabı olarak forellinin babet tipi olanlarından almıştım renk renk. Tabanı scketchers gibi. Ihtiyacı olanlara önerebilirim

30 haziran 2021 12:59

4. Marjinde güzel modeller varmış bu arada gerçekten ama yine ankara mağazası yok. Istanbullu susululer benim yerime de alsın:(

30 haziran 2021 13:05

5. Benim boyum da 168 çok fark yok gayet de güzel oluyor:) ankarada ayakkabı dünyasına etichete falan da bakarsınız, karışık her şey var. Olmadı ankamallde ya da armada da tüm mağazalar var zaten.

Takım için de ilk aşamada adil ışık(indirim zamanı), koton, h&m ve journeye bakabilirsiniz. Journey çabuk esniyor ama. Chima nın da fiyatları uygun ama hiç giymedim. Özellikle bluzler kotonda ve boynerde ucuz oluyor. Takımları hep indirimden almaya çalışın, hem çok seçenek yok hem de pahalı. Bir de etek kullanıyorsanız takımları üçlü alırsanız daha rahat olur. Birden bir sürü almayın takımı da tarzınızı buldukça  alırsınız

30 haziran 2021 13:13

6. Marjin ankamallde vardı ya kapanmış demek

30 haziran 2021 13:15

7. Bence babet almayın. İmaj için de iyi olmuyor. Rahat da olmuyor. Ben yere basar gibi hissediyorum babetle. Loafer tarzı tabanı biraz daha yüksek olan ayakkabılarla daha rahat edersiniz.

30 haziran 2021 13:18

8. loafer ayakkabılar tercih edebilirsiniz topuklu yerine

30 haziran 2021 13:23

9. A2 teşekkür ederim süslü. Şu an giydiğim ceketler de ekol ve journey. En son gittiğimde adil ışıkta 44 beden yoktu, zayifken çok severdim. Rencide olup çıkmıştım asfasd. Nette var görünüyor bir bakayım mağazasına da.

Etichet gelmemişti aklıma, onu da yazdım kenara :)

30 haziran 2021 13:30

10. A3 -a4 teşekkürler önerileriniz için. Bana loader öneri linki de gönderebilir misiniz? Sanki çok maskülen olur gibi geliyor. Boyum çok uzun değil, kilom da maşallah. Sanki loafer giymemeliyim gibi geldiği için hiç bakmıyordum

Genel Bir tarz sorunum varmış ona aydınlandım asfasd

30 haziran 2021 13:32