tragus piercing ve suyla temas?

merhaba süslüler, tragus piercing deldirdim bugün. kızmayın ama ucuz diye steril ama pek bilinmeyen bir yerde deldirdim. hijyenikliği konusunda sıkıntı yoktu diye düşünüyorum ve de iğneyle deldirdim. antibiyotikli kremini de sürdüm az önce. hafifçe sancıdı ama acımadı çok. aptal gibi yolda kulaklık takmayı denedim hafifçe, çok az bir şey kanamış. panik yaptım... bir de gusül abdesti almam gerek, suyla temas zarar verir mi? üstüne yatmayacak ve kulaklık kullanmayacağım ama su konusu endişendiriyor beni.

1. 2 kere piercing deldirdim ikisinde de ilk 24 saat su ile temas etmesin dediler.

30 temmuz 2018 00:05

2. bugün su değdirmemeniz gerekiyor

30 temmuz 2018 00:06

3. bugün akşam 5 buçukta deldirdim yaklaşık. yarın sabah 10 buçuk gibi havuza gireceğim, sorun olur mu? abdestime daha var henüz reglim bitmedi. cevaplayanlara teşekkür ederim.

30 temmuz 2018 00:15

4. Yarın havuza girmeyin bence dertsiz başınıza dert alırsınız açık yara orası mikrop kapıp iltihaplanma ihtimali çok yüksek

30 temmuz 2018 00:40

5. Bir gun once piercing yaptirip ertesi gun havuza girilmez

30 temmuz 2018 00:49

6. evet düşündüm ve çözüm buldum, duş bonesi üzerine normal bone takıp orayı kapatırsam suyla temas ettirmemiş olurum. mümkün olduğunca da havuz başında takılırım. daha önceden verilmiş bir sözdü yoksa ben de girmem, haklısınız. yeniden teşekkür ederim çok.

30 temmuz 2018 06:06