tranko-buskas ilacini kullanan var mi?

bugun doktorum yazdi ama gunde 2 defa içeceğim ve yorumlari okudugumda biraz endiselendim acikcasi. kullanan ve deneyimleyen var mi bu ilaci?

1. Bir sıkıntı yaşamadım. Uyku yapıyor sadece onu da akşam içiyordum zaten.

17 ağustos 2023 18:00

2. a1 ne icin kullanmistiniz ozel degilse?

17 ağustos 2023 18:01

3. Fonksera diye bir antidepresan ile birlikte. Uykusuzluk yapıyordu diye.

17 ağustos 2023 18:08

4. ben ibs icin gitmistim, doktor bunu yazdi baska bir ilacimla beraber kullanacagim. a1, teşekkür ederim.

17 ağustos 2023 18:11

5. gayet iyi bi ilaç tabii kişiden kişiye etkisi değişir de... desyrel denen ilacı çat diye bırakmıştım ve fizyolojik etkiler yaşıyordum. çarpıntı, baş dönmesi gibi. tranko buskas bunun için verildi ve çok iyi geldi. sana da iyi gelmesini umuyorum süslü. sonucta seninki de fizyolojik...

17 ağustos 2023 20:12

6. cok tatli bi hap bence beni cok gevsetip rahatlatiyordu

18 ağustos 2023 03:02

7. bence de çok işe yarayan bir ilaç.

ne başlarken ne de bırakırken olumsuz bir şey yaşamadım.

yemin ederim böyle melek gibi uyuyor insan.

gün içinde alındıysa da sakin, dingin bir ruh hali veriyor.

ben hep bir tane kullandım bu arada. iki tane fazla gelmez umarım.

gözlemlemenizi tavsiye ederim kendinizi.

18 ağustos 2023 09:02

8. prozac'a alışma sürecimde kullandım bir hafta. aşırı uyutuyordu. 8-9 saatten az uyuyup kalkarsam ayakta duramıyordum, giyinirken düşüyordum. ayrıca uyurken cidden ev üstüme yıkılsa uyanamıyordum. ölü gibi yaptı beni.

18 ağustos 2023 15:11

9. En sevdiğim ilaç :) içince omuzlarımdan beri gevşiyorum, bebek gibi uyuyordum. aslında bir kas gevşetici, gün içinde nasıl kullanılacak ki :/

18 ağustos 2023 15:53

10. ilk kullandığım dönem bebek gibi uyutmuştu ama bu sersemlik gibi değildi. birkaç gün kullanmam yeterli olmuştu sonra 2 sene sonra tekrar kullandım fayda göremedim. benim sorunum ibs değildi uykusuzluktu bu arada.

18 ağustos 2023 16:05