transkriptten ders sildiren var mı?

sadece ders sildiren varsa cevap versin lütfen. f2 ile kaldığım ders yerine başka ders alıp o dersi verdikten sonra kaldığım dersleri transkriptten sildirirsem ortalamam yine de f2den dolayı düşük olmaz değil mi? kalınan ders hiç alınmamış gibi oluyor

1. okulu bilmeden net cevap verilemez, okuldan okula değişir. mesela internette arattığımda ilk bu (link: https://tarih.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/51630/transkriptten-ders-sildirme-hk üni) duyurusunu buldum. siz de okul sitenizden inceleyin, vardır bir bilgi mutlaka.

11 aralık 2020 15:31

2. benim bildiğim kadarıyla geçmediğin dersin transkripten kalkması mümkün değil.Düşünsene alman gereken zorunlu bir ders var ve o dersten kalmışsın ,transkripte ne diye geçirecekler o dersi geçti diye mi ?

11 aralık 2020 16:06

3. ben boğaziçi mezunuyum, bizde silinmiyordu, muhtemelen her yerde aynıdır. o f görünüyor, onun yerine aldığınız dersin yanında not olarak gözüküyor daha önce kaldığınız bir ders yerine aldığınız. geçtiğinizde ortalama tekrar hesaplanıyor, f'in etkisi ortadan kalkmış oluyor. ama yine de transkripte bakıldığında biliniyor. maalesef.

11 aralık 2020 16:28

4. Benim bildigim transkriptten ders silinmez. Donem donem her aldigin ders ve notu gorunur

11 aralık 2020 17:52