transparan bluz, gömlek vs içine ne giyiyorsunuz?

sadece sütyen giymek istemiyorum süslüler. atlet gibi görünen şeyler yerine bluzun şıklığını bozmayacak bir şeyler arıyorum. siz ne giyiyorsunuz, nereden aldınız? paylaşırsanız çok sevinirim :)

1. Büstiyer

5 ekim 2018 19:07

2. yazmayı unutmuşum ama işte giymek için sordum aslında :) marks&spencer’da biraz daha formal bir şeyler olabilir aslında teşekkür ederim (yazar:defne sabunu)

anonim süslü aliexpressten bi bakayım madem biraz uzununu bulursam pantolonumun başladığı yere kadar denk gelebilir :)

5 ekim 2018 19:36

3. Büstiyer diyen anonimim ben genelde yüksek bel pantolonlar giydiğim için çok az açıklık oluyo süslüm bi bakın belki daha uzununu bulabilirsiniz. Bide aklıma koton,h&m ve oysho geldi belki orda normal atlet boyunda şık bişeyler olabilir.

5 ekim 2018 20:27

4. Şeffafa yakın bir transparan değilse kalın askılı dantel sütyen giyiyorum tabii çok iç çamaşırı gibi görünenlerden değil de büstier gibi dantelli falan. Ya da bralet giyiyorum. İçine badi giymeyi gerektirecek kadar transparan şeyler tercih etmiyorum. Sütyenin açıkça görülebildiği şeyleri de pek beğenmiyorum açıkçası.

6 ekim 2018 19:11

5. anonim o markalara da bakayım o zaman ^^

6 ekim 2018 20:51

6. sevgili (yazar: asya) aslında hiçbiri böyle tül gibi tam transparan değil ama ne hikmetse her marka artık incecik kumaşlar kullanıyolar her şey iç gösteriyo gerçekten. çok güzel ve çok ucuz bluzler buldum ama sadece onları giyemem aranıp duruyorum ben de :(

6 ekim 2018 20:55