trendyol’dan dyson alan var mı?

airwrap almak istiyorum ama stok gelmiyor bir türlü. birkaç bin daha ekleyip trendyoldan almayı düşünüyorum ama orijinal midir sizce?

1. Neden böyle bir riske giriyorsun ki? Herhangi bir sorun çıkması halinde dyson hiçbir sorumluluk kabul etmez. Bir kaç bin lira fazla verdiğinle kalırsın.

9 eylül 2024 11:55

2. çevrende mediamarkt teknosa vs yok mu? airstrait için hepsini gezdik airwrap hep stoklarında vardı

9 eylül 2024 12:00

3. Köy kurnazı insanlara para kazandıracağına birkaç ay daha dysonsız kal daha iyi. Ahlaksız insanlara prim vermeyin.

9 eylül 2024 12:04

4. Küçük bir ildeyim süslü kendi mağazası yok burada. media markt var ama sitesinde istediğim başlıklar yok bir de mağazaya bakayım teşekkür ederim cevaplar için.

9 eylül 2024 12:50

5. bence sakın alma süslü trendyoldan alınan ürünlerde hiçbir sorumluluk almazlar pahalı senelerce kullanılacak ürünler bunlar dysonın müşteri hizmetleri çok iyi bir sorununuz olduğunda kayıtlı olsun

9 eylül 2024 18:24

6. Evet a5 yorumlardan sonra ben de vazgeçtim. Teknosada vardı sevindim ama o da trendyol gibi başka satıcılar gönderiyormuş. Stok bekleyeceğim artık

9 eylül 2024 19:02

7. Dysonun çok fazla sahtesi var süslü Teknosa mediamarket vatan harici hiçbir yerden alınmaz

9 eylül 2024 20:38

8. Teknosanın da sadece mağazasından almak lazımmış süslü. Mağazada kesin olacağını bilsem bir yakınıma alması için rica edebilirim ama hangisinde olduğunu bilemiyorum ki.

9 eylül 2024 22:44

9. Hangi mağazalarda var en yakın mağaza seçenekleri varsüslğ  ürüne tıkla altında seçenek oluyor genelde yapamadıysan ara em yakın mağazaları söylerler zaten

10 eylül 2024 00:30

10. Ben süpürge almıştım. Satıcı teknosa idi.

10 eylül 2024 00:59