trendyol fazla ürün gönderdi??

süslüler 11kasimda kardeşime kulaklık almıştım trendyoldan. 14 kasım'da siparisimiz geldi. ama bugün tekrardan aynı kulaklıktan göndermişler. sistemde 1 adet gözüküyor ama elimizde iki tane kulaklık var şu an. satıcıya ulaşabileceğim bir iletişim numarası yok. trendyoldan da yardım alamıyorum hala kargo gönderilmedi diyor. şu an ne yapmam lazım biraz telaslandim anlatacak olan var mı

1. Ürün sayfasının altında satıcıya soru sor butonu var. oradan satıcıya soru sorar gibi durumu bildirebilirsiniz. ya da size gelen paket üstünde illa ki iletişim bilgileri vardır. Oradan satıcıya ulaşabilirsiniz.

16 kasım 2020 11:02

2. Kargonun üzerinde hiçbir iletişim bilgisi yok sadece gönderen firmanın adı yazıyor. suslum beklediğim bir kaç kargo daha vardı o zannederek aldım kutuyu açınca şok oldum zaten

16 kasım 2020 11:34

3. Trendyol müşteri hizmetlerini ara anlat direk telaşlanıcak bir durum yok belliki yanlış göndermisler

16 kasım 2020 11:51

4. Bazılarına hiç gelmez bazılarına da çifter çifter şans işte. Kartınızı kontrol ettiniz mi belki tutar 2 kez çekilmiştir?

16 kasım 2020 13:47

5. Dhskhsksjsks ettim süslüm 1 adet gözüküyor

16 kasım 2020 15:44

6. Bu benim de başıma geldi, telefonla müşteri hizmetlerine ulaştım, maille dönüş yapılacak dendi. İki gün sonra müşteri hizmetlerinden 'kaydınız incelendi, ürün sizde kalabilir' dediler. Gönderen de Mudo'ydu bu arada.

16 kasım 2020 16:14

7. Oo indiragandi

16 kasım 2020 18:24

8. Erkek arkadaşıma 3 ürün gelmişti. Firmayı aradı, sizde kalsın dediler. Oluyo böyle şeyler.

16 kasım 2020 20:05

9. Ay ne güzel geri istememisler çoğu kimseden keşke benim de başıma gelse de sizde kalsın deseler ahah

16 kasım 2020 22:15

10. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim süslüler. Müşteri temsilcisiyle konuştum. Gereken işlemi yaptılar. Yarın firma geri dönüş yapacak bakalım ne diyecekler hddkjsksjs

17 kasım 2020 00:01