trendyol reklamı akımı çıkmış gibi hissediyorum resmen?

herkes ama herkes mi bu reklama katılır? çok mu para veriyor kızlar bu trenyol kusucam vallahi artık

1. sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre 100 bin liranın üstünde alıyorlarmış reklam için...

9 mayıs 2019 16:21

2. 100 bin mi ?? Trendyol çok zengin herhalde

9 mayıs 2019 16:26

3. ya gerçekten ben de bıktım. ekşi de bile ilk önce sayfayı açar açmaz, ardından sağ frame de enryler arsında ve sol framede trendyol mayıs indirimi. ya reklam verene kadar doğru düzgün bir fiyatlandırma yapsa, (gizlinot: mesela normalde 60 tl'lık maskarayı 100 tl fiyatlandırıp ardından indirimde 50 tl'ye satmaya çalışmasa) makul bir kargo ücreti olsa zaten alışveriş yapıcaz. mesela trendyolmilla da beğendiğim şeyler oluyor ama hiçbir şey alasım gelmiyor bu yüzden.

9 mayıs 2019 16:28

4. sude alkış'ın storylerinde görmüştüm açıkladı bu durumu. kaydırıp onların seçtiği ürünlerden satın alırsanız ürün başına prim gibi bir ücret alıyorlarmış ayrıca. o yüzden bu kadar mesai harcıyorlar bu kaydırma işine sanırım :)

9 mayıs 2019 16:38

5. Alibaba yani Aliexpress 728 milyon dolara Trendyol'u aldi. bu yuzden 100 binlere vs sasirmiyorum ben.

herhangi bir vlogger blogger takip etmiyorum bu reklamlar yuzunden. insan cileden cikiyor.

9 mayıs 2019 16:44

6. Ya şeye de dikkat ettiniz mi çoğu fenomen iphone çekilişi yapmaya başladı. Sebebi nedir acaba

9 mayıs 2019 20:08