trendyol saat markaları? kullanan var mıdır?

süslüler 2 al 1 öde tarzı olan kampanyalardan saat alıcam biri hediye olucak o yüzden sorayım dedim.link bırakıcam yorumlarınız için. aqua di polodan beğenmiştim ancak altında garanti belgesiyle gönderilir falan yazmıyordu. choppersdan seçtim o yüzden. bu markalardan alan kullanan var mı tavsiye eder misiniz? çok bir beklentim yok ama internette işporta saatlerinden bile dandik falan yazmışlar emin olamadım süslüler

1. (link: https://www.trendyol.com/choppers/erkek-kol-saati-p-2447682?boutiqueId=181275 erkek saati(hediye olacak))

(link: https://www.trendyol.com/choppers/kadin-kol-saati-p-2447692?boutiqueId=181275 bu da kendim için) gold olan mı böyle siyah mı bir de. karasız kaldım

29 mart 2018 10:56

2. gördüğünüz görselden çok farklı geleceğini sanmıyorum.

29 mart 2018 10:59

3. saatler sizce şık mı peki bu da önemli benim içinn. bir de kalite olarak sordum aslında :)

29 mart 2018 11:02

4. alacağınız kişinin giyim tarzını zevkini en iyi siz bilirsiniz.spor şık arası gözüküyor beğendiğiniz saat :)

29 mart 2018 11:09

5. (link: https://eksisozluk.com/22-aralik-2017-trendyol-rezaleti--5530137 aman diyeyim bir rezalet başlığı)

29 mart 2018 11:34

6. Trendyolda bilinen marka saatler icin bile cok fazla sahte oldugu kalitesiz oldugu iddiasi var. bir de kendi markasi nasil olur supheliyim

29 mart 2018 17:51