trendyol soho'dan ayakkabı alan var mı?

süslüler merhaba. genelde topuklu giymem ama ihtiyaç hasıl oldu o yüzden bi adet siyah topuklu ayakkabı almak mecburiyetindeyim. almışken de bir daha almak istemiyorum. trendyolda sohoda uygun fiyata buldum. alıp kullanan var mı merak ettim. değerlendirmeleri de okudum ama çok kararsız kaldım. kalitesiz derseniz fiyat aralığımı arttıracağım. ona da önerisi olan varsa güzel olur. şimdiden teşekkürler.

1. Süslü çook kaliteli diyemem ama benim aldıklarım çok aşırı rahat. Bi tek tabanı pek sağlam gelmedi bana. Onu da ayakkabıcıda sağlamlaştırırım diye düşündüm. Bence al. Beğenmezsen geri yollarsın zaten.

30 temmuz 2019 00:15

2. Krem rengi bir ayakkabı almıştım ve çok kalitesizdi gerçekten, ikinci elcilerden almışım gibi duruyordu. Aciliyet olduğu için iade edemedim. Tavsiye etmiyorum.

30 temmuz 2019 00:16

3. Ben 70 liraya bir stiletto almıştım, görüntüsü aşırı güzeldi hatta mezuniyetimde giydim. Rahattı da ama yakından bakınca çok kaliteli olmadığı anlaşılıyor tabi. Yine de fiyat performans olarak çok beğeniyorum bu markayı

30 temmuz 2019 01:45

4. Bence de fiyat-performans ürünleri, memnun sayılırım ben yalnız özel zamanlarda giyiyorum ancak ama.

30 temmuz 2019 01:58