trendyoldan alınan ürünlerin hepsi tek paket kargo ile mi geliyor?

şunun için soruyorum. almak istediğim bazı şeyler var. kitap, direnç bandı ve french press. normal şartlarda trendyol'u tercih etmem, zaten hiç alışveriş de yapmadım. istediklerim çok acil şeyler olmasa da olsa iyi olur dediğim şeyler. başka ihtiyaçlar çıksa onları da yanına eklerim diye bekliyorum. çünkü kargoları boş yere meşgul etmek istemiyorum. 2 aydır hiçbir siparişim olmadı. şimdi bu saydıklarımı normalde dükkandan veya farklı kanallardan alırdım. ama hepsini tek paket yapıp gönderecek bir yer arıyorum. aklıma sadece trendyol geldi. acaba dediğim gibi mi yapıyor veya bu şekilde gönderen başka yerler var mı?

1. Yok süslü ayrı ayrı geliyor satıcı farklıysa

29 nisan 2020 20:31

2. hayır bu aldıklarınız farklı butikler olduğu için hepsi ayrı kargolanacak. Ve teslimat süreleri de kendi içinde farklıdır. yine kimi yurtiçiyle gelecek kimisi arasla falan. böyle oluyor trendyolda. ama aynı butik olursa aynı zamanda verilir. trendyol Millada mesela aynı zamanda geliyor siparişler.

29 nisan 2020 20:32

3. orası da pazar yeri sistemi o zaman, bilmiyordum. teşekkür ediyorum anonim1 ve anonim 2.

29 nisan 2020 20:35