trendyoldan aldığım kıyafetler berbat çıkıyor?

küçük bir ilde yaşıyorum. lcw koton ve barrels var burda. bir de butikler var. ben de alışverişlerimi internetten yapıyorum mağazada bir şeyler denemekten çok uzaklaştım. internetten alırken de yorumlar ve fotoğraflar benim için yol gösterici oluyor hoşuma gidiyor ama aldığım şeyleri beğenmiyorum gelenleri hep geri gönderiyorum. giymeye değer şeyler değiller. ben ne yapacağım? hangi siteden alışveriş yapabilirim? öğretmenim bu arada öyle çok bütçem yok.

1. olumsuz yorumları da okuyor musun? bir kere bütün yorumlar iyiyse ben inanmıyorum, reklam gibi geliyor. insanlarsa olumlu yorumlara bakıp karar alıyor genelde, halbuki olumsuzlara bakarak yapılması lazım. baksaydın vazgeçebilirdin belki almaktan...

16 ağustos 22:44

2. Ben de olumsuz yorumlara dikkat ederek alıyorum. Olumluları sallamıyorum. Olumsuzda dikişi kötü, kalıbunyamuk vs diyorlarsa %90 doğrudur diyorum. Bazen çok sahte kokan olumsuzlar da oluyor. İnceledikçe çözüyorsun aslında.

16 ağustos 23:19

3. Trendyol baya kalitesiz süslü. Mesela indirimde mavi koton falan tercih etmek daha mantıklı oluyor. Millanın kumaşları inanılmaz dandik

17 ağustos 17:02