turunculuğu kapatmak için 8.1 mi 7.1 mi?

8 saçımın bir tık açığı 7 de çok koyu. ikisini karıştırsam nolur? önerisi olan var mı?

1. Tam olarak sacının asıl rengi neydi ve neye boyadın en son acaba

5 eylül 2019 20:44

2. Saçım koyu kumraldı. Kızılımsı bir pembeye boyamıştım o aktı ama turunculuk kaldı kapamak için 7.1e boyadım koyu oldu baya kestane gibiydi diplerim açıktı sonra aktı. 8.11e 20 volüm ile boyadım. O da aktı. Akmadan önce saçımda ışıltı varmış gibi duruyordu çok sırıtmıyordu ama dibim koyu kalıyordu öyle söyleyeyim.

5 eylül 2019 20:52

3. Ikisi de turunculaştırır akınca. 8.1 boyamayı düsünürsen açıcıyla aç bence saçını sonra 8.1 boya.ama illa acici kullanmam dersen 7.1 boya direk .ama akip altından turuncular cikar cabucak benden soylemesi

5 eylül 2019 20:57

4. A1 malesef saçım oldukça ince telli açamayacağım. Cila yapsam arada tutar mı

5 eylül 2019 21:05

5. Kisa sureli tutar akar. sen bilirsin tabi

5 eylül 2019 21:11

6. Karıştırsam nolur peki

5 eylül 2019 21:31

7. süslüm sonu .1 .2 falan ile biten boyalar kızıllık içeriyor diye biliyorum. yani 7.1 değil 7.0 ile boyayın. eğer kuaför malzemesi satan bi yer bulursanız saçlarınızın turunculaşmaması için mavi saç boyası alın tüpten bir parmak kadar normal yapacağınız boyanın içine sıkarsanız turunculaşmayı engellersiniz.

5 eylül 2019 22:32

8. A3. 1 küllü. 2 dore yansıma diye biliyorum. Teşekkür ederim mavi boyaya bakacağım

5 eylül 2019 22:59

9. İkisi de değil. Nevacolor gümüş boyasıyla cila yap nasıl güzel oluyor