tuvalet kağıdını klozete atmak ?

süslüler kendi evimde alaturka tuvalet kullanırız klozet alışkanlığım pek yok sevmiyorum da ama başka şehirde yaşadığım evde klozet var mecbur alıştım. sorum şu ben tuvalet kağıtlarını kenarda çöp var ona atıyorum. eve farklı arkadaşlarım geldiğinde hep klozette tek yaprak halinde kağıt görüyorum ve misafir gelmeden banyo çöpünü boşaltırım zaten tiksinme vs olmasın diye. bunu birkaç yerde de gördüm bir nedeni var mı bu tek yaprak tk atmanın?

1. Aaa hemen önlerde yerimi alayım. Birazdan tuvaleti tıkamayın ekibiyle, boklu kağıtlarınızı biriktirmeyin ekibi birbirine girecek

11 haziran 2020 16:14

2. Kağıdı tuvalete atıp sifonu niye çekmiyorlar ya fnfk.

11 haziran 2020 16:17

3. Alakasız ama benim merak ettiğim sey tuvalette çöp olmayan evlerde pedler tamponlar nereye atılıyor?

11 haziran 2020 16:18

4. Bir tomar kullanmıyorsanız çözünen bir şeyken o kağıt iki parça iken tıkamaz hiçbir yeri ve tuvalette biriktirmemiş olursunuz.

11 haziran 2020 16:18

5. Tuvaletteki çöpü ped için, biten ambalajları atmak için kullanıyorum sadece

6. Aaaa bir de aklıma kirli pedini çantasında taşıyan süslü geldi :(

11 haziran 2020 16:20

7. A1 yani kirli kağıt değil atılan temiz bir yaprak kağıt sürekli gelen arkadaşlarım bunlar ve hep böyle yapıyorlar soramıyorum da sjshshsj

11 haziran 2020 16:20

8. Bir anlamı yok bence. Onu yapan tek bir arkadaşın mi yoksa hepsi mi yapıyor? Sifonu tam çekmiyorlarsa kağıt gitmiyordu belki diyeceğim ama temiz peçete diyorsun 🤔

11 haziran 2020 16:22

9. Üç arkadaşım da yapıyor süslü ben kaka kalıntısı varsa eğer geri gelirse gözükmesin diye yaptıklarını düşündüm

11 haziran 2020 16:24

10. sebebi sifona elini sürmemek için tek yaprak koparıp sifonu cekiyor ve sonra klozete atıyor olabilirler o da gitmiyordur.

11 haziran 2020 16:24