twitter beste alin beswave ?

evlenmişler galiba. bes'in nişanlısı vardı en son şaşırdım bayadır düşmemişti önüme. bilen eden var mı ya merak ettim ne alaka ve ne ara oldu... evet işsizim bu arada

1. ne demişlerdi süslü hatırlıyo musun baya kaçırmışım valla merak ettim

14 aralık 2020 18:42

2. bi de beste'nin esmer nişan fotoğraflarını görünce şaşırdım ben bu kızı bembeyaz ve daha farklı hatırlıyorum hsdhjsd

14 aralık 2020 18:43

3. ne alaka mı çok uzun zamandır birliktelerdi zaten

14 aralık 2020 20:57

4. enesin eski nişanlısı baya uzatmalıydı evlenmemek için okulu uzatıp duruyodu hatta. kızın babasıyla kendi babasının iş yüzünden ortaklıkları mı ne varmış ya da ona benzer bişey baya türk dizisi hikayesi yani. kızla da çok uyumsuzlardı aşık olmadıkları belli bi çiftti. sonra enes nişanı attı ailesiyle falan arası açıldı besteyle aynı eve çıktılar. sanırım cidden nişanlıyken başladı beste olayı. enesin ailesi de hükümete yakın bi aile sanırım hatta direkt malum partililer. sonra ailesiyle arayı düzeltti beste de aileye girdi. çok uzun süredir beraberler diyorlar da max 1 yıl falan sevgili kalıp sonra nişanlandılar galiba. beste de acayip kompleksli değişik bi kız garip bi tip. neyse olayın özeti bu evet ben de işsizim djdjd

14 aralık 2020 21:20

5. anonim beş sağol özet geçtiğin için cidden tam olarak buna ihtiyacım vardı hsdhhjs. kompleksli derken süslü? bana da garip geliyor biraz açar mısın

14 aralık 2020 21:46

6. Beste asiri fotoşop yapiyo cidden ve kesinlikle kompleksli. Herkes ustune acayip gitmişti kanka ayağıyla goturdun diye djdjjdj evt bende işsizim

15 aralık 2020 22:33