twitter niye x olmuş, sebep ne?

açıklamasını okudum. alan adına sahipmiş vs.. eee yani? markalaşmış bir platformu kurcalamanın geri planında nasıl bir düşünce olduğunu anlayan var mı?

1. Elon musk'ın canı sıkılıyor çünkü. Kepaze herif bunu okuyorsan gel benimle kafes dönüşü yap da ağzını burnunu dağıtayım lan senin belki aklın başına gelir

26 temmuz 2023 00:55

2. Turk olsaydi ipimle kusagim sikimle tasagim yapardi platformun adini ama hem bilememis.

26 temmuz 2023 00:59

3. 44 milyar dolar bi tarafında patlar umarım. Hayır bi şey değil bunun salaklığı yüzünden threads tutacak jfghdgfh

Kovulan yöneticiler ile twitter'ın kurucusu ne düşünüyor acaba, en çok onu merak ediyorum.

26 temmuz 2023 01:04

4. Muhtemelen linçten beslendiği için yine ilgi toplamak için yapılmış Bi hareket. Bu kadar tutmuş bunca kullanıcısı olan platformu bile canım ister değiştiririm diyor.

Bu arada benimkinde Bi değişiklik olmadı henüz uygulama da güncel ama

26 temmuz 2023 08:51

5. Kesinlikle ilgi çekmek için, itibar süikasti de yapıyor olabilir mesela zamanında twitter'da onun için söylenenler için kin tuttuğunu düşünüyorum. Çok pahalı bir kin, ama ona yazılanları anca bu şekilde durdurabilirdi. Bence inanılmaz saplantılı.

26 temmuz 2023 08:53

6. Anonim 5 tamam da o zaman susluyu bile alması lazım burada da ona laf eden var :P

Yani twitterda laf eden threadste etmeyecek mi alayını edecek.

26 temmuz 2023 10:28

7. adamın çok ciddi psikopatik özellikleri var. zaten böyle olmasa bgün bir bok yapamazdı da kendi kendine eğleniyor işte. space x de tesla da insanlığa fayda olsun, teknolojiyi geliştirelim, bilime katkı yapalım diye çıkmış şeyler değil, tamamen adamın dikkat çekme arzusundan doğmuş şeyler.

26 temmuz 2023 10:31